torstai 23. heinäkuuta 2009

Haaveet on toteuttamista varten

Edellisessä merkinnässä hehkuttelin kuinka rakastuin tuoon -04 vuonna olleeseen J-pentueeseen. Ja tänään alkoikin sitten oikea soittelun mylläkkä.

Eka tuli soiteltua Jennalle kuinka rakastuin noihin J-pentuihin. Ainut ongelma oli vain, että he eivät olleet enään pentuja eikä heidän kasvattaja pyörinyt enään koirapuolella niin, että olisin tietänyt siitä jotain.
Jenna alkoi sitten selvittämään koirien olin paikkoja ja selvisi, että yksi koirista oli jäänyt Tainalle. Eikös se ollutkin sitten nopea visiitti Tainan luo Suomeen. Sain melkein kaahata talla pohjassa, että kerkisin lentokoneeseen samalla kun puhuin Tainan kanssa puhelimessa koirasta.

Suomeen päästyäni Taina olikin minua vastassa lentokentällä. Se oli vaan äkkiä nimet paperiin ja kauheaa vauhtia juosten koiran kanssa takaisin lentokoneeseen kaikkien mahdollisten turvatarkastuksien kautta ja koira ruumaan. Lentomatka ja autolla ajelu onnistui hyvin, pääsimme kotiinkin nopeasti. Ja kotona Kettu osoitti, että matka ei ollut turha.

Meille on muuttanut / muuttamassa neljä uutta narttua, joista yksi on tulossa vasta elokuun toisella tai kolmannella viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti