perjantai 31. heinäkuuta 2009

Englannissa näyttelymatkalla

Lähdin käymään Englannissa pikaisella näyttelyreissulla ilman koiria. Passionaten koirat olen todennyt hyviksi, olihan minulla itselläni pitkään Atte (Passionate Swimmer) ja nyt halusin käydä tarkistamassa, mihinkä suuntaan ne olivat menneet.

Reissu oli todella antoisa. Passionatet olivat yhtä hyviä kun ennenkin ja tulihan sitä puhuttua Erickin, Passionaten omistajan, kanssa, että ottaisin pennun. Vanhemmat ovat molemmat täysin Aten näköisiä, mutta niissä ei ole ollenkaan samaa linjaa kuin Atessa. Mutta pitää katsoa, kun tuli itsellekin toisenlainen yllätys matkaan, mitä ei todellakaan ollut ennen reissua tarkoitusta ottaa.
Junnu-urokset alkoivat ja keskityin vielä siinä vaiheessa vahtimaan kaikki Passionate koirat. Eli pentuluokan kerkisin kunnolla vahtimaan Passionatelaisilta.
Junnu-urosten kehään pöllähti aivan lumoava uros, Motorcars' Fast Black Ferrari. Motorcars' oli minulle täysin vieras kasvattaja, mutta silti hänen kasvattejaan oli luettelon mukaan lähes joka luokassa.
Ihastelin uroksen kaunista liikettä ja ihastuttavaa rakennetta. Eikä sen luonteessa tuomarin sörkkimisaikana näyttänyt olevan mitään vikaa. Kun esittäjä pääsi pois kehästä, alkoi kysymystulva. Mies näytti olevan vähän ihmeissään kun kyselin kaiken mahdollisen koirasta. Tuli siinä esittelykin sitten hoidettua. Michael etsi urokselle kakkoskotia, mutta hän oli kauheasti vastaan pojan Ranskaan lähtöä. Olisin mielelläni ottanut pojan kokonaan omaksi, mutta Michael halusi ehdottomasti pitää osansa uroksesta, koska se oli kaikin puolin sitä mitä Michael haki kasvatustyössään. Loppujen lopuksi sain sitten Ferrarin mukanani Ranskaan.

Motorcars' Fast Black Ferrari muutti erään perheen luokse sijoitukseen minulta, mutta samalla siitä osan omistaa Michael, koska olihan hän etsinyt pojalle kakkoskotia, mutta ei aivan uskonut Ferrarin lähtevän Ranskaan asti. Perhe vaikutti oikein mukavalla, he eivät ole kiinnostuneet harrastamisesta eikä kisaamisesta, mutta otan Ferrarin aina välillä luokseni treenailemaan ja käyn sen kanssa kisoissa. Perhe kun asuu Ternestä vain 30kilometrin päässä.
Ainut miinus tässä lumoavassa pojassa, on sen polvet, jotka ovat 0/1.

Pisempi saapumisteksti löytyy Ferrarin yksityis-sivulta (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti