torstai 9. heinäkuuta 2009

Sataa, sataa ropisee

Myrkky ja Välkky ovat osoittautuneet oikein aktiivisiksi pikku hirviöiksi. Molemmat tarvitsevat aivan mielettömän määrään aktivointia jo nyt, saa nähdä minkälaisia harrastuskoiria näistä isompana tulee. Ainakin nyt vaikuttavat todella lupaavilta harrastuskoiran aluilta.

Niin ja Bruno vetäisi käyttäytymiskokeen heti ekalla lävitse! Eli nimen edessä komeilee nyt jo BH. Eri maitten näyttelyihin olen poikaa ilmoitellut ja maastoesteisiinkin tais ilmottautumista lähteä. Myös joku mejäkin tullaan kiertämään pojan kanssa. Mutta musta tuntuu, että pk-jäljestä, viestistä tai hausta tulee se meijjän juttu! Noh katsellaan vähän, annetaan Brunolle aikaa kasvaa.

Batter kyseli nartulleen BH Jk1 NOU1 vFIN KVA Lucky Devilille urosta. Häntä kiinnosti kovasti Einari sen suvun takia. Eipä Einari nyt niin priimakoira ole, mutta on sillä sentään ihan mukiin menevä suku ja muutama kisatulos, jos Batter nyt Eikkaan päätyy, niin poika kisataan johonkin pk-lajien VOI-luokkaan ja mejästä valioksi. Itseäni alkoi kiinnostaa lainata Beke eli virallisemmin BH Jk1 vFIN JVA vRUSWJ-07 vBELJW-07 vjNW-08 Kokert Béyonce Pahikselle. Pk-tuloksia saattaa olla enemmän.
Aloinkin puhumaan Batterille jo kaksoisastutuksesta, että käyttäisi molempia uroksia tuolla nartullaan.
+ sitten, että mulla on vielä oikeus käyttää tuota Pahista kerran. Sillekin pentueelle etsitään isukkia, isä tulee todennäköisesti olemaan evm. sukuinen. Neljä omaa poikaa (joista 2sijoitusuroksia) on harkinnassa Pahikselle. Joo no onneks tää pentue tulee vasta 2010 keväällä.

Hensu laitto mut mykäks, kun anto mulle mahollisuuden toteuttaa yhdistelmän Martti ja Pipsa! Tämä pentue on odotettavissa vasta 2010vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti