torstai 2. joulukuuta 2010

Pentuhuuma(ko) laskeutumassa

Tässä on kyllä useampi päivä mennyt pentujen kuulumisten kertoilemiseen, mutta minkäs sille voi. Guru, Rine, Turbo, Dera ja Tarra ovat treenailleet ahkerasti noutamista. Kaikki Catacogerin C-pennut ja Tarra on ilmoitettu kahteen eri NOU-luokkaan, että toivottavasti kaikki pääsevät edes toisesta kokeesta lävitse.

Mike tuli hakemaan Gurua tänään Ruun kanssa. Vähän pelleiltiin porukan kanssa tai siis kokeiltiin kersojen kanssa sitä noutamista Ruu-sedän johdolla. Kaikilla kakaroilla oli innokasta noutamista ja ihan yllätti, että suurin osa toi käteen asti paitsi Tarra. Vieteltiin mukava ilta Miken kanssa kahvikupposten ääressä.

U-pennuille etsiskelin jo nimiäkin tässä. Varauksia on jo ihan kivasti (3/4). Yksi pennuista on menossa labbispuolelta tutulle Quattrolle. Hienoa saada vaavi hälle ja vielä sijoitukseen :) Sit kun on vielä ihan uusi näitten tollojen parissa. Vielä parempi.
Kaikki kolme pentua saavat todella hyvät kodit. Toinen pennuista menee Marille ja sit yksi menee pasalle. pasa ja Quattro ovat varanneet urokset ja Marille on tilauksessa narttu. Toivottavasti pentuja syntyy ainakin tuo kolme! Olisihan se mahtavaa jos sieltä se neljäskin pyörähtäisi, mutta mistäs sille koti sitten kun T-pennuista pyörii molemmat täällä jaloissa.

Ai niin! En ole tainnut pitkään aikaan mainitakkaan U-pentueen vanhempia. Isänähän toimii AIVAN HUIPPU Ferrari ja emänä toinen huippu Ankka. Olen niin äärettömän tyytyväinen noihin vanhempiin. Molemmilla pitkä tittelirivi nimen edessä (varsinkin Ferrarilla: BH Hk3 Ek2 Jk2 Vk1 vFIN TVA vJM-09 NOU1 vNM-09 vFIN KVA vKTV vGBR JVA joka on myös agista yhtä vKUMAa vaille valio), terveitä, evm. sukuisia (tuovat uutta sukua) ja hyvä luonteisia. Harkitten tota Ferrarin käyttöä vielä uudestaankin, mutta se tapahtuu ehkä joskus vuoden päästä kun näen miten noita pentuja tullaan käyttämään. Tai sitten jätän käyttämättä uudestaan.

Olen myös unohtanut oman pentutohinan keskellä ilmoittaa, että Kukka oli jalostuslainassa Iivillä. Isänä pennuilla oli Iivin tosi hieno uros Sverre. Pentuja syntyi kolme (1u, 2n) söpistelijää ja he olivat Sunburn'sin F-pentuja. Pennut saivat kaikki hyvät ja lupaavat kodit. Minä jäänkin sitten odottelemaan Iivin F-pentueen sijoitusnartun pentuja kun en tästä pentueesta pentua ottanut. Saa nähdä mitä Kukan lapsosista tulee. Toivottavasti yhtä hyviä kuin isänsä ja äidin saavutukset voi korvata vaikka käyttötuloksilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti