torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää joulua minulle! ♥

Kävin hakemassa itselleni joululahjan Suomesta. Ei tämä nyt mikään suuri yllätys ollut, mutta vähän kuitenkin. Juttelin pitkät tovit Iivin kanssa Lootuksesta puhelimessa. Lootus on kasvattini Klassen ja Dupen siskon Selen pentu. Tai siis nuori aikuinenhan hän jo on!

Lootus on aloittanut kisauransa pelastuskoirakokeissa, mutta Iiville lupailin vain nomekisailua ja siinä sivussa sitten mejää ja muita sellaisia lajeja. Ensimmäinen tavoite meillä Lootuksen kanssa on saada kemiat pelaamaan (ei tule olemaan ongelmaa, tyttö kiipeilee jo nyt syliin!) ja seuraavaksi sitten tähtäämme NOU-luokkaan ja yritämme saada sen kevään aikana läpäistyä. Töitä tuon kanssa saadaan tehdä, koska Lootus ei osaa noutaa kunnolla. Tai kyllä se aina lähtee riemulla juoksemaan lelun perään, mutta koskaan se ei tuo sitä takaisin ja lelu jää johonkin mättäälle istuskelemaan.

Lootus on kuitenkin aivan mahti tyttö vaikka noutaminen ei onnistukaan! Juoksee aina innoissaan katsomaan vieraita ja häntä heiluu todella iloisesti. Ihanan reipas tyttö jonka kanssa ei varmasti tule ongelmia koska on niin sosiaalinen ja sietää todella paljon erilaisia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti