perjantai 3. joulukuuta 2010

Ulkokuusi kaunistamassa pihaa

Meillä päättivät koirat alkaa odottamaan joulua ja raahata metsälenkiltä jonkun kaataman kuusen pihaan. Päätimpä sitten aikani kuluksi nostaa sen pystyyn, mutta vähän on sellainen tunne, että kuusi kaatuu monet kerrat ennen joulua. Seisköön vaan pihassa, ei se mun eloani häiritse.

Käytiin vSPKL:n järjestämässä mestaruuskilpailussa. Yksi juttu jäi suuresti harmittamaan... Unohdin ilmoittaa Nancyn sinne suojeluun.

Tulokset olivat ihan hyviä
haku: Laura & Narkki VOI1, Räpääjä, Pekka & Pomo VOI2, Luise VOI3, Lexa VOI0
jälki: Nala VOI1, Mörkö VOI2, Apila & Duppe VOI3, Don, Norppa & Hellu VOI0
viesti: Eero VOI2, Digi VOI3, Nella, Hyrrä & Minni VOI0
etsintäkoe: Geera VOI1, Riio VOI2, Ferrari, Cici, Peggy & Miri VOI0

Erityisen tyytyväinen olin kaikkiin ykkösen saaneisiin. Geera varsinkin yllätti todella positiivisesti kun ei se ole missään lajissa kisannut pitkään aikaan.
Onnea Marille Nalan VOI1:stä jäljeltä! Samoin myös Batterille onnittelut hyvin menneestä kokeesta koirien kanssa.

Tänä vuonna ei tullut yhtään mestaruustitteleitä kotio päin (paitsi mun kahdelle labbikselle), mutta viime vuonnahan Pomo loisti voittaen haun mestaruuden! Kyllä tästä kannattaa olla ylpeä vielä vuodenkin jälkeen :D

Käytiin tänään Repon kanssa koittamassa vähän agia ja oikeastikin tarkoitan, että vähän. Harkoiteltiin vähän A:ta. Kontaktipinnalle ei osunut ekalla eikä toisellakaan kerralla, mutta useamman toiston jälkeen alkoi homma sujua. Kepeille meni normaalia vaikeammasta kulmasta, mutta silti antoi palaa eikä yksikään kepeistä unohtunut. Tyytyväisesti lopetetettiin onnistuneisiin juttuihin ja tokoiltiin hyyyyyvin vähän. Repo sai nauttia kolmen minuutin ja 10sekunnin paikkamakuusta. Yllätyin kuinka hyvin poitsu onnistui siinä. Se makasi aivan liikkumatta ja piti koko ajan katsekontaktin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti