maanantai 20. joulukuuta 2010

U-pennut

U-pennut ovat kasvaneet huimaa vauhtia! Kaikki syövät hyvin ja ovat reippaita. Ankan kanssa ei ole enää ollut ongelmia vaan pentuja katsomassa käyneet ihmisetkin ovat tavanneet sen normaalin, iloisesti häntää heiluttavan Ankan.

Naakka on pentueen ehdottomasti aktiivisin ja luonteeltaan avoimin pentu. Tytsyllä on myös hyvin pitkät jalat poikiin verrattuna ja tästä varmaan tuleekin aika jalkava tyttö. Vauhtia on jo tässä vaiheessa paljon ja intoa vielä enemmän. Naakasta saa varmasti hyvän harrastuskaverin, mutta mutkia matkaan saattaa tuoda tytön liika energisyys.

Poikien "työnimet" ovat Uuno (Un) ja Seppo (Usé). Pojat ovat kunnon jössiköitä, mutta kyllä heilläkin jalkoja riittää vaikka paljon vähemmän kun siskollaan. Uuno on sellainen pää viidentenä jalkana menijä kun taas Seppo on enemmän sellainen harkitsija. Seppoa pitääkin sosiaalista paljon, koska se on juuri sen oloinen koira, että jos sen nyt vie vain keskelle metsää asumaan niin siitä ei saa kuin ison ongelman. Toki kaikki koirat tarvitsee sosiaalistamista, mutta kaikki niin erilaisia määriä ja Seppo kuuluu siihen päähän joka tarvitsee enemmän. Seppoa tuntuu jännittävän vähän kaikki uusi, mutta Uunoa ei mikään.

Pikkumuksut ovat tutustuneet jo penturakkaimpiin vahuksiini joittenka kanssa kaikki sujui ongelmitta. Niitä on myös käynyt useampi ihminen paijaamassa ja vellomassa. Seppo on ollut sellaisella "Katselen täältä sivusta, tulen ihan kohta"-asenteella kun Naakka ja Uuno ovat syöksyneet yhtään vierastamatta vieraitten syliin. On Seppokin sitten pienien tuumailujen jälkeen uskaltautunut mennä katsomaan. Seppoa ei ole kuitenkaan muut koirat jännittänyt ollenkaan, mutta ihmiset sitten vähän enemmän.

Pikkumuksut ovat tykänneet valtavasti leikkiä vähän isompien muksujen kanssa. T-pennut ja U-muksut ovat painattaneet menemään niin paljon kun pienten jaloista on päässyt. Kauhean kivaa on kaikilla ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti