torstai 25. helmikuuta 2010

Baldo & Bella

Bella kävi tiistaina terveystutkimuksesta Batterin kanssa ja velipoika Baldo kävi sitten Hensun kanssa eilen. Kauhulla odotin molempien tuloksia ja jännitys oli aivan valtaisa, siksi en lähtenyt Batterin mukaan kuvaamaan Bellaa.

Baldo: L: B/B, K: 0:1, P: 0/0, S: ok
Bella: L: C/A, K: 0:0, P: 0/0, S: ok

Baldon ja Bellan tulokset olisivat voineet olla vielä katastrofaalisemmat joten huokaisin helpotuksesta kuullessani tulokset. Ajattelimme Batterin kanssa, että on parempi nollata riskejä tässä vaiheessa joten varasimme tiistaina ajan Bellalle kohdun poistoon. Kohdun poisto suoritettiin onnistuneesti eilen ja tyttö on jo nyt reipas oma itsensä.

Eläinlääkärissä oli nuori, noin 20vuotias Roosa. Hän kertoi, että oli joutunut lopettamaan vanhuuden vaivojen takia narttutollonsa Sichyn pari viikkoa sitten ja nyt hän oli vain tullut tuomaan Sichyn ruokia eläinlääkäriin, jos he voisivat antaa ne eteenpäin jollekin koiratarhalle. Roosa ihastui Bellaan täysin, hänestä Bella oli täysin samanlainen mitä Sichy oli nuorempana. Batter sitten haastoi Roosaa tulemaan katsomaan Bellaa. Hän kävikin sitten tänään.

Roosalle kerrottiin, että Bellalta on juuri poistettu kohtu ja tytön lonkat on kuvattu C/A'si, mutta muuten tytön pitäisi olla terve. Roosa ihasteli Pahista ja hänelle sitten kerrottiin, että siinä on Bellan emä. Siinä oli jotain todella ratkaisevaa, koska hän päätti sillä hetkellä, että tulisi hakemaan viikonloppuna Bellan luokseen, jos se vain meille kävisi. Bellahan on lähes täydellinen kopioi Pahiksesta ja ne erottaa vain siitä, että Bellassa on vähän enemmän valkoista.

Batter soitti minulle sitten Ranskaan ja kyseli Bellan luovuttamisesta Roosalle. Minusta se ei ollut yhtään paha ajatus, joten Batter ja Roosa sopivat, että Roosa hakee Bellan viikonloppuna. Roosa on kauhean innokas harrastamaan, mutta kisoihin kiinnostus ei riitä, joten Batter ja Roosa sopivat, että Roosa harjoittelee Bellan kanssa ja Batter tai minä sitten kisataan tytön kanssa.

Ihanaa, että Bella sai nyt kodin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti