keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Bläkkäri & pentusuunnitelmia

Perheeseemme muutti äskettäin Vilhon poika Bläkkäri jonka emänä on Pomon sisko Disa joka on hyvin menestynyt käytössä- ja näytössä. Poika on myös tottunut kuulemaan nimet "Bläk" ja "Blaa", koska Bläkkäri on vähän liian pitkä nimi huudettavaksi.

Bläk on tosi hellyyttävä pikku riiviö jolla on intoa tehdä, mutta tarpeen tullen osaa rauhoittua. Poikaa olen ilmoitellut jo kisoihinkin, mutta myöhemmin sitten vasta nähdään mihkä tästä pojasta kisakentillä on.

Juuri eilen fundeerasin tässä, että olen ihan suht. hyvin saanut pidettyä kiinni siitä, että taloon ei astele tuonteja. Nyt voisi kohta puoliin alkaa rajoittamaan suvullisten pentujen ottamista ja alkaa kasvattamaan näillä, mitä itsellä on. Onhan nuo kaikki aikuiset helluisia tapauksia ja voinhan aina yrittää Batteria & pasaa manipuloida ottamaan pennun :D

Seuraavat yhdistelmät olisi suunnitelmissa joskus hamassa tulevaisuudessa (2010-2012)

BH Hk2 Vk3 RH-W A TK1 vSWE JVA vjKREW-09 Petite's Elegant Ego x BH Hk3 TK4 vFIN TVA vFIN JVA vNM-09 AgGCh vjGERW-09 vjLUXW-09 Ternen Flamme
* P-pentue * käyttö- ja näyttöpuoli * vähän pisempi suku

BH RH-E FGDCh Helmen Ainut Lelu x BH Jk3 Orange Dans Une Bulle de Verre Cupidon Angel
* käyttö * lyhyt suku

Penade's Only Girl x BH Ek1 Hk2 RH-W A vSWE JVA Fox Girl's Aspen
* käyttö * emällä evm. suku & isän vanhemmat tiedossa (lyhyt suku)

Sit olen myös miettinyt Ishun (BH Hk2 Vk2 RH-FL B RH-T A TK3 Glamour's Babyish) ja Nellan (BH Jk2 Vk3 TK2 Yellowdolls Angelia) pennuttamista joskus, mutta en oikein ole uhrannut niille kunnollista ajatusta.

Ystävänpäivänä on arvioitu syntyvän Kirschen A-pentueen josta meille on muuttamassa tyttö Kirsche Affektiv. Tiivaa vähän mietin tytön kutsumanimeksi, mutta pitää vielä miettiä, kun perheeseen on kuitenkin tulossa myös Priima, niin olisiko Priima ja Tiiva liian läheisiä nimiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti