maanantai 1. helmikuuta 2010

Uusi MVA & näyttelytuloksia

Oltiin Mimmun järjestämässä KV-näyttelyssä Suomessa ja tuomarina toimi Kati.

PEK Peggy KP & ROP-pentu

JUN Harry EVA, Willy ERI1, Beke EH, Kassu ERI3, Don EH, Eero ERI4

Ankka EH, Fiona PN2 & SERT, Lissu ERI2, Lellu EH, Rollo ERI, Duppe ERI, Kukka ERI3, Dina EH, Vega ERI4, Geera ERI, Ishu & Nella EH, Laura ERI, Hyrrä EH

NUO Äffä & Toni EH, Matti VSP, SERT & CACIB, Norppa ERI4, Ferrari & Lexa EH, Cirxo ERI4, Luise & Dusty EH

Sexy ROP, SERT & CACIB -> vFIN, vLT & vDK MVA, Nala ERI3

AVO Eikka H, Orja EH4, Bruno ERI2, Urpo ERI3

Pahis EH, Mörkö PN4, Hellu ERI4, Rosa & Minni EH, Kettu ERI3, Vieno EH

VAL Ola PU3, Digi EH2

VET Miri ERI1 & ROP-vet

Ternen KASV1 KP ROP-kasvattaja
(Mukana Flamme, Glisse, Glissant ja Maintenir)

Päivä oli todella hyvä! Matti oli ensimmäistä kertaa elämässään PU1 ja sai SERTin & CACIBin (: Muutenkin NUO-luokkalaiset jyräsivät, kun ROP ja VSP koirat olivat sieltä sekä urosten toinen SERTi tuli myös sinne.

Toinen mikä yllätti, oli Sexyn ROP-sijoitus mikä teki tytöstä kolmen maan MVAn! Sexy esiintyi myös ryhmässä edukseen ja pääsi kakkoseksi (RYP2) eli Suomessa on ihan parin viikon sisään haalittu tollereille kaksi RYP2-tulosta.
Päivittelin muutenkin Sexyn tuloksia ja on tyttönen Suomesta käyttö- (nome), jälki- ja muotovalio. Virosta puuttuu yksi VOI1'n niin tulee sieltä jälkivalioksi. Eli vaikka tyttö pennutettiin aika aikaisessa vaiheessa, niin on "riski" kannattanut, kun on kuitenkin hyvin menestynyt nyt myöhemmin.

Päivän aikana tuli vietyä kaikki ROP-tulokset. Pentu, veteraani ja kasvattaja jonka lisäksi myös ROP koira oli oma ja VSP koira oma kasvatti. Eipä sitä enempää oikeastaan voi päivältä toivoa, kun RYP-sijoituskin tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti