torstai 3. syyskuuta 2009

Nenätaitureita & muita kuulumisia

Pitkän uran jälkeen Kukkasesta tuli vFIN JVA! Lähes puolitoista vuotta (01.03.08 -> 20.08.09) siinä meni, mutta ei se mitään, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Kukanhan koko nimi on siis BH Hk2 RH-E vFIN JVA vRUSJW-07 vJMV-07 Glamour's Aika Kaikuu takaisin Vielä ja on siis Sessin loistavaa kasvatustyötä.
Nyt voisi suunnitella uusia lajeja Kukalle, vaikkapa lisää mejää. Sitten kun tyttö on tarpeeksi kisannut, niin voisi harkita pentuja jonkun kivan uroksen kanssa. Löytyyhän suvusta Sessin Ranskasta tuoma huippu-uros BH vKREW-07 vWW-07 vNLW-07 vFIN, vRUS, vLT, vEST, vCA, vGBR, vKRE, vNL, vSWE & DK MVA Arrebol. Aivan mahtava uros. Tosin Ekolla on kahdet pennut -> Glamour's A-pennut (3) ja Helmineidon A-pennut (3). Valitettavasti Kukan sisko on hukkunut ja Voitto-veli asustaa Peetulla, he kisaavat aina välillä sattuman varaisesti.

Sitten meidän uusi tyttö Julle selvitti mejässä tiensä jo voittajaluokkaan.

Ferrari niitti tiensä myös varsin nopeasti (14.08.09-28.08.09) voittajaluokkaan.

Eilen tuli sitten siemennettyä meijjän Dina eli L-pentuja toivon mukaan odotettavissa 09.09. Kävi tuon nartun astumassa myös Pekka. Mielenkiinnolla odotan mitä tästä pentueesta tulee. Toivotaan parasta.

Olen ollut tosi huolimaton enkä missään välissä ole teille, rakkaat ystävät, julkistanut Pekan terveystuloksia, täysin sen takia, että en ole muistanut. Pekalla on siis lonkat B/B mutta muut täysin priimaa. Pekan isän lonkat ovat C/C ja emän taas A/A joten olen ihan iloinen, että Pekalla on näinkin hyvät lonkat. Saa nähdä minkälaisia lonkkia tuohon L-pentueeseen tulee. Petite'sin E-pentueessa (jossa Pekka on ollut isänä) on ainakin Eerolla A/A lonkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti