perjantai 25. syyskuuta 2009

Ferrarista isä!

On kyllä tullut paljon juttua tuosta Suomen voittaja -09'stä :D vNNY'n jalostus osiossakin käsiteltiin sitä!

Ferrari vietiinkin samantien TK1'n saannin jälkeen Englantiin. Michaelista Ferrari oli juuri sopivassa iässä ensimmäiseen hyppyynsä ja riittävästi kisattu. Noh, mikäs siinä jos tykkää noin (minun mieleen) vähän kisatusta koirasta..
Ferrari astui nartun Motorcars' Lady in Black jolla on hyväksytty noutajien taipumuskoe ja käyttäytymiskoe. Narttu on myös Englannin jälki- ja muotovalio. Kaikinpuolin siis hyvä vaihtoehto emäksi. Vähän pisti harmittamaan, että emä oli noin hyvin kisattu ja sitten Ferrarilla vain BH TK1 (vJM-09) nimen edessä.
Lady synnytti yhdeksän tervettä pentua! Melkein pyörrytti, kun Michael ilmoitti siitä. Pennuista neljä oli narttuja ja viisi uroksia.

Pentue oli Väri-pentue
u. Motorcars' Black - n. Motorcars' Red
u. Motorcars' Blue - n. Motorcars' Yellow
u. Motorcars' Brown - n. Motorcars' Purple
u. Motorcars' Grey - n. Motorcars' Orange
u. Motorcars' Green

Vähän minua kiinnostaisi tuo Motorcars' Black, mutta antaapa pojan möllötellä tuolla Englannin maalla. Otan sitten Ferrarin jostain toisesta pentueesta jolloin se on kisattu minua miellyttäväksi. Pentuehan oli evm. pentua (emä evm. ja pennut evm.) joten tämä ei tule vaikuttamaan Ferrarin sukuun mitenkään yleistävästi ja ovathan kaikki pennut tuolla Englannissa ;)

Kävin myös tutkituttamassa Ferrarin polvet uudestaan ja nyt ne tulkittiin sitten nolliksi molemmat (0/0). Polvikuvien vanhat ja uudet tulokset löytyvät Ferrarin sivulta myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti