perjantai 25. syyskuuta 2009

Iloista väkea Suomen maalta

Tulipa sitä piipahdettua tänäkin vuonna Suomessa VV-09'ssä ja kyllä kannatti lähteä! Tuomarina toimi Lania.

JUN
Willy EVA, Beke EVA, Kassu EH4, Don EH & Eero EH

Pipsa ERI4, Vautsi ROP, ROP-jun & SERT -> vFIN MVA vV-09 vJV-09, Myrkky EVA, Fiona ERI3, Lissu EH, Hyrrä ERI, Lellu ERI, Aurora ERI, Duppe PN4, Kukka EH, Dina EH, Vega EVA, Geera EH, Ishu EH, Nella EH & Laura EH

NUO
Toni EH, Matti EH3, Norppa EH3, Ferrari EH, Lexa EVA, Cirxo EH & Luise EH

Jolie EH3 & Sexy PN2, SERT & CACIB

AVO
Tini EH, Ola PU4, Eikka EH, Digi PU3, Orja EH, Bruno ERI, Urpo EH & Lauri ERI4

Pahis ERI, Mörkö EH, Hellu ERI, Rosa ERI2, Minni EH, Kettu ERI4

KÄY Veeti EH3, Martti PU2 & SERT -> vFIN MVA & Tango VSP, SERT & CACIB vV-09

VET
Pii ERI1 ROP-veteraani

Miri EH1

Ternen KAS1 KP ROP-kasvattaja
Mukaan pääsi taas kerran ravailemaan Tango, Martti ja Pipsa, tällä kertaa neljäntenä oli Fiona (Ternen Glasé, Ternen Flamant, Ternen Hurler, Ternen Flamme).

Voiko taaskaan paremmin mennä? ROP & VSP, ROP-jun, ROP-vet & ROP-kasvattaja kaikki omaan perheeseen :D Ja kaikki SERTit myös "omaan väkeen", sijoitusuros Martille (joka tulikin Suomen muotovalioksi, onnea!), kasvatille Tangolle, sijoitusnarttu Vautsille (joka myös tuli Suomen muotovalioksi, myös onnea!) ja omalle tytölle Sexylle SERT sekä CACIB.

Yksi yllättäjä oli ehdottomasti Lellu <3 Mamman kultamussukka käyttöpiski joka vetäisi toisen erinomaisensa täältä! Kyllä taas ollaan ylpeitä seuraava kolme vuotta. Toinen josta yllätyin iloisesti, oli Bruno joka nappasi myös erinomaisen.

On Hensulle osunut aivan mahtavat koirat ulkomuodollisesti ja käyttöominaisuuksiltaan! Onnea aivan valtavasti. Kasvattajatätsky kuljettaa kimpun ruusuja kun aikaa ja varaa on matkustaa käymään siellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti