keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kisapälätyksiä

Me oltiin tuossa jonkin aika sitten Duskarran järjestämässä KV-näyttelyssä, tuomarina oli Kati (: Todella hieno päivä ja aivan mahtavia tuloksia!

JUN
Willy EVA, Beke EH4, Kassu EH3, Don EH & Eero EH2

Pipsa ERI2, Vautsi PN3 & ROP-jun, Lellu EH, Rollo EH, Sexy EH, Duppe EH, Kukka EH, Dina EH, Vega EVA, Geera EH, Ishu H, Nella EH, Myrkky EVA, Fiona ERI3, Lissu EH & Hyrrä ERI4

NUO
Toni EH, Matti ERI4, Norppa ERI, Ferrari EH, Lexa EH, Martti ERI3 & Tango ERI2

Jolie EH2

AVO
Tini EH, Ola PU2 & SERT, Einari H, Digi EH, Orja EH & Bruno EH

Pahis EH, Mörkö PN3, Hellu EH, Rosa EH, Minni EH & Kettu VSP, SERT & CACIB

KÄY Veeti ERI2

VET Miri ERI1, ROP-vet

Ternen KASV1, KP, ROP-kasvattaja -> Mukana Veeti, Tango, Martti ja Pipsa.

Eli kaikinpuolin hieno päivä, hienolla menestyksellä mentiin. ROP-vet, ROP-jun ja ROP-kasvattaja & VSP. Voiko sitä muuta päivältä odottaa? :D Usealle kasvatille tuli erinomainen ja omille koirille tuli hyvin myös paljon hyviä tuloksia. Kaikista eniten yllätti Ketun VSP-tulos, olihan se toki erinomaisen jo aikasemmin saanut, mutta en osannut yhtään odottaa, että repäisee noin hyvin!

Meillä on ollut myös muilta osin hieno kisakausi. Mejästä on tullut useita siirtoja VOI-luokkiin eri maista.

Vieno on aloittanut hienon kisauran, hän on saanut tokosta TK1'n ja pelastuskoirien soveltuvuuskokeesta RH-E tunnuksen eli hyväksytysti meni läpi. Ja on me suoritettu käyttäytymiskoekkin hyväksytysti eli BH. Virallisestihan tyttö on siis BH RH-E TK1 Viento de Verano. On kyllä aivan huippuyksilö saatu Hensulta!

Olen aina välillä "ryöstellyt" sijoituskoiriani tai kasvattejani ja Vegan kanssa 'sen takia' saavutettiinkin RH-FL A. Lauran kanssa tuli haettua nimen eteen RH-E. Myös meijjän L-pentujen tallikoirapoika Luise on aloittanut kisauransa hakemalla nimensä eteen BH'n.

Meillä kävi Rabe & Urpo hakemassa RH-E tunnukset nimen eteen. Samasta kisasta Jolie sai RH-F A'n.

Vilhokin pääsi pitkästä aikaa muuhunkin kuin mejään ja näyttelyihin, hetipä tuo miekkonen nappasi RH-T B'n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti