tiistai 21. syyskuuta 2010

Shamppanjaa!

Täällä juhlistetaan shampanjan kanssa taas uutta käyttövaliota! Meillä harvemmin nykyään kisataan pk:ssa joten tämäkin valio tuli nomen puolelta. Tänään tulikin sitten heiteltyä taas useampi valioanomus menemään, että saadaan vFIN KVA titteleistä virallisia.

Tästä uusimmasta valion arvosta teki hienon se, että kyseessä oli oma kasvattini Olli. Ensimmäinen kasvattini jonka olen itse alusta asti kouluttanut NOME:ssa ja joka on yltänyt valioksi!

Sit mainostelen mun tulevaa flyballvaliota tai siis eihän se vielä ole allekirjoitettu, että pojasta vFBV tulee, mutta odotukset on suuret :D Onhan pojalla jo kuitenkin 20pistettä. Mandomieshän se jolle odottelen suuria! Eikä muuten ole ainut laji missä on odotukset enemmän kuin todella korkealla. Oottelisin muuten pojasta suurta tokovaliota, mutta noi tokokokeet ei oo mennyt ihan hanskaan joten ajattelin pistää tavoitteeksi viimeistään 2015 agilityvalioitumisen. Pitäähän tavoitteet asettaat riittävän kauvaksi, että ne on oikeasti mahdollista joskus saada täytettyä. Onhan Mandomiehellä jo yksi vKUMA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti