lauantai 11. syyskuuta 2010

Ternen Biberon F

Kun yhden suru-uutisen saa julkaistua, niin toinen tulee heti perään.. :(

Sain eilen Hensulta viestin, että Bibe on nukkunut pois. Bibe oli vain nukkunut pois 13vuotiaana Hensun luona kotona, syytä ei kuitenkaan tiedetä (epäilisin vanhuutta) eikä sitä lähdetä selvittämäänkään. Onneksi poika sai elää pitkän ja hyvän elämän!

Voimia kovasti Hensu.

Bibehän oli Ternen B-pentueen ainut uros ja kasvoikin varsin hienoksi pojaksi. Biben suurin näyttelysaavutus taisi olla BIS4-veteraani Ranskan voittajassa (2010) eikä poika ollut mikään huono käyttöpuolellakaan (BH TK1 vFIN JVA).

Bibe jätti yhden pentueellisen valloittamaan maailmaa. Ternen Q-pentueeseen syntyi kolme pentua joista kaksi oli uroksia ja yksi narttu. Nämä pennut ovat aloittaneet jo varsin lupaavasti kisaamisen.

Jotta elämä ei olisi pelkkää synkistelyä, niin pitäähän sitä ilmoittaa, että Lellun astutus onnistui täydellisesti. Pentujen isänä toimii Don. Tämä on Ternen ensimmäinen pentue jossa vanhemmat ovat molemmat omiani. Pentue on myös ensimmäinen Ternen aikana missä vanhemmat on suunattu käyttöön ja vanhemmat ovat kevyt rakenteisia ja suht. pitkä jalkaisia. Yksi pentu on vielä alustavasti varattavissa, mutta tämä pentu menee kuitenkin vain sijoitukseen. Kolmelle pennulle (joista yksi jää kotiin) on löydetty todella hyvät ja lupaavat kodit Jennan ja Marsin luota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti