torstai 23. syyskuuta 2010

Ranskalaisittain

Jos nyt alettas käymään läpi näitä voittajanäyttelyitten tuloksia. Onhan niistä jo aikaa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Voisin aloittaa vaikka Ranskan voittajanäyttelyllä jossa oli tuomarina Pihavahti joka antoi sanalliset kaikille hyvän tai huonomman saaneille. Mukavasti porukkaa vieraili näyttelyn yhteydessä meilläkin! :) Kiitos kovasti käynnistä!

PEK Peggy ROP-pentu & KP

JUN Harry H, Willy VSP-jun & vjFRAW-10, Beke, EH, Kassu ERI3, Don H, Eero EH

Pipsa EH, Vautsi ROP-jun & vjFRAW-10 PN3, Jolie H, Myrkky EVA, Sani H, Ankka EVA, Lellu & Rollo EH, Duppe ERI, Kukka & Dina EH, Vega H, Geera ERI4, Ishu, Nella, Laura & Hyrrä H, Diiva T

NUO Onni ERI4, Äffä, Toni & Matti EH, Norppa ERI, Ferrari H, Lexa EVA, Cirxo EH, Luise H, Dusty & Mando EH

Nala EH, Sexy EH2, Mansikka EH, Ux EH3, Nefra EH4, Mia ERI1

AVO Rabe EVA, Baldo & Ola EH, Digi EVA, Orja H, Bruno ERI, Urpo EH

Priima H, Pahis, Mörkö, Hellu, Minni, Vieno & Kettu EH, Denis ERI, Raka EH

KÄY Tango PU1 VSP SERT CACIB vFRAW-10, Martti ERI2

VET Bibe ROP-vet BIS4-veteraani!!

Miri EH1

KAS
Ternen KAS3 "Melko tasaisesti niitä H ja EH koiria, mutta ERIn saaneitakin löyty." (mukana Ternen Glase, Biberon, Olibrius ja Miaulement)

Olin yhteyksissä myöhemmin tuomariin, koska mua jäi häiritsemään kovasti tuo kommentti, koska kasvattajaluokassahan arvostellaan vaan neljä koiraa. Sainkin sitten selityksen ja kummasti kommentti "Ja kun katsoo kasvattajasi kokonaisuudessa, aika moni on enemmän käyttölinjaisempia kuin näyttely. Tosin monet saivat Hoota siitä syystä, että olivat liian femiinisiä tai liian raskaita. Mitä katsoin, niin ainutkaan sinun kasvatti ei ollut liian liioiteltu." piristi mieltä eikä enää yhtään mietityttänyt toi aikaisempi kommentti.

Päivä oli todella hauska ja Willyn menestys yllätti! Hienosti sijoittui myös ROP tollo RYP4:ksi.
Päivän ehdoton ylpeyden aihe oli Biben sijoitus BIS4-veteraaniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti