tiistai 6. syyskuuta 2011

Uusi Saksan MVA, voittaja & 2x junnuvoittaja

Lähdin Saksan voittajaan hyvin mielin. Tuomariksi oli valittu Jenna jonka tavasta käsitellä koiria tykkäsin. Oli siis ilo viedä ensi näyttelyynsä Z-pentue. Valitettavasti Zhoran ilmoittautuminen ei ollut mennyt perille, mutta muut pennut pääsivät osallistumaan.

Peggy oli ROP-pentu KP:lla höystettynä. Siitä oli hyvä lähteä jatkamaan.

Harryn erinomaiseen olin tosi tyytyväinen, vaikka SA:ta ei saanutkaan. Don ja Eero saivat SA:t. Don sijoittui luokassa toiseksi ja Eero kolmanneksi. Hensu omistama kasvattini Romeo pärjäsi loistavasti! Sai SA:n, oli ROP-jun ja sijoittui vielä PU-kehässä neljänneksi.

Serre pääsi myös ensimmäiseen näyttelyynsä eikä ollenkaan huonolla menestyksellä! Sijoittui luokkansa toiseksi (harmittavan lähellä oli junnuvoittajatitteli, mutta ei se mtn!), sai SA:n ja oli PN-kehässä neljäs. Hyvä tyttö! Vani sai erinomaisen ja SA:n, mutta ei sijoittunut luokassaan. Lellu sai erinomaisen ja SA:n (jokainen Lellun erinomainen on saavutus!) sijoittuipa vielä luokkansa kolmanneksi. Laura pärjäsi myös hyvin! Sai erinomaisen SA:lla ja sijoittui luokkansa neljänneksi. Junnunartuissa erinomaisen ilman SA:ta sai Hyrrä, Diiva, Priima ja Jolla.

Junnunarttujen yllättäjä oli Z-pentueen Zaza. Ekassa näyttelyssään VSP-junnuksi SA:n kera ja paras narttu-kehässä kolmanneksi! Ei lainkaan turha aloitus.

Nuokku-uroksissa oli pelkkiä yllättäjiä.
Ensimmäiseksi Otto yllätti mut täysin. Meinasin pyörtyä sen saadessa ERI:n ja vielä kun käteen lätkäistiin SA niin ei ollut kaukana tuo pyörtyminen. En koskaan oottanut, että Otto saattais saada näyttelyistä erinomaisen ja jätkä repäisee sen ekasta näyttelystään (okei, maailmanvoittaja oli, mutta tuloksia ei vielä oo tullut). Kaiken kukkuraksi äijjä valittiin viä PU-kehässä kolmanneksi! Vau mikä alku.
Äffä sai SA:n ja sijoittui luokassaan kolmanneksi joka oli melkein jopa ymmärrettävää. Ferrari & Mando sai ERINOMAISEN! Pojat yllättivät, vaikka eivät SA:ta saaneetkaan.

Z-pentueen Yadin suhteen toivoin erinomaista ja Batterin kanssa puhuttiinkin, että saattaisi erinomaisen saada. Poika yllätti - PU2-sija kera SERT:n! Mahti miekkonen.

Nuokkunartuissa Tiara ja Säike saivat erinomaiset SA:lla Tiara voittaen luokkansa ja Säike ollen toinen. R-pentueen Happy sai erinomaisen ja sijoittui luokkansa neljänneksi. SA:ta ei kuitenkaan tullut.

AVO-uroksissa Saulin tyydyttävä ja Brunon hyvä vähän jäi harmittamaan. Trolli, Urpo, Onni, Toni ja Olli saivat erinomaiset, mutta SA:ta ei tippunut. Erinomaiset SA:lla ilman luokkasijoitusta sai Rabe, Nuutti ja Zeke. Tosi tyytyväisiä oltiin Battin kanssa Liffin ERI2 SA:lla varustettuna!

AVO-uroksissa jännitin Z-pentueen Latkon tulosta. Mielenkiinnolla odotin koko päivän mitä poika saisi ja voin sanoa, että paremmin ei olisi voinut mennä! Äijjä tyhjäsi koko pöydän! ERI1 & SA olivat jo hyvä saavutus mistä olin tosi tyytyväinen, mutta PU1-sija oli jo valtava riemu! Olin jo tässä vaiheessa tosi tyytyväinen, koska SERT & CACIB tuli joten ihan sama oli vaikka olisi ollut VSP, mutta voi niitä riemun kiljahduksia kun tuomari ojensi ROP-ruusukkeen! Latko ensimmäisessä näyttelyssään ROP ja samantien Saksan voittaja vuosimallia 2011! VAUVAUVAU!

AVO-narttujeni suhteen en koskaan odota mitään suurta menestystä joten voitte kuvitella sen ilmeen, kun Kettu sai SA:n luokkansa ainoana. PN-kehässä juoksi itsensä kakkoseksi ja SERT sieltä tulla napsahti. Siinä sitten heiluteltiin tuoretta Saksan muotovalio-ruusuketta!

AVO-nartuissa Hellu ja Aatos saivat erinomaiset. Raka ja Mörkö myös erinomaiset, mutta sijoittuivat luokassa - Raka neljänneksi ja Mörkö toiseksi.

Käyttöluokkalaisia odotin suurella mielenkiinnolla. Uroksissa Raidi sai ainoan SA:n ja sijoittui luokkansa ensimmäiseksi.

Tytöissä olikin sitten jopa kolme Terneä! Nala ja Myrkky saivat erinomaiset ja tytöille olisi kuulunut jakaa 3 & 4-sija, mutta varmaan unohtunut. Lysti oli sitten se kolmas ja pärjäsikin Ternetytöistä parhaiten käyttöluokassa. Tuloksena ERI2 & SA.

Vetskunartuissa oli se kuka siellä aina on ollut eli Miri. SA:n vanha rouva sai ja samalla oli myös ROP-veteraani ainoana veteraanina.

Kasvattajaryhmiä oli neljä ja Ternet vei. Ryhmään mukaan pääsi Latko (ROP), Yadi (PU2), Zaza (PN3) ja Lysti (ERI2 & SA). Kakkoseksi tulleella de Veranon kasvattajaryhmällä oli mukana Otto (PU3), kolmanneksi tulleilla Kokerteilla Nuutti (ERI SA) ja Nuuskuttajilla Säike (ERI2 SA).

Apilan ainut tytär Inkku pärjäsi myös kivasti saaden erinomaisen. Kivan ulkomuodon lisäksi Inkku pärjäilee hienosti käyttöpuolella!

Onnea hienosta päivästä tuloksiinsa tyytyväisille! Meillä Terneillä ainakin oli aivan HUIPPU päivä uuden muotovalion ja Z-pentueen menestyksen myötä :) Z-pentueen tytöt kävivät myös terveystarkastuksessa ja täyttä priimaahan ne tulokset oli! Aivan mahtava fiilis Z-pentueesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti