tiistai 27. syyskuuta 2011

Pettymyksiä ja ylpeyttä

Vieraitiin Suomen maalla näyttelyssä ja tulokset olivat osalta yllättäviä sekä jäivät mietityttämään. Tuomarina toimi Eppa.

Junnuissa ei mitään kovin yllättävää. Romeo voitti luokkansa sekä urokset ja se valittiin vastakkaisen sukupuolen parhaaksi. Tällä SERTillä valioitui myös Suomesta ja Yhdysvalloista. Onnea Hensu!

Junnunartuissakaan ei mitään hirveän yllättävää. Zaza voitti luokkansa ja sai SA:n. Serre tuli toiseksi ja sai myös SA:n. Viiri sai erinomaisen, mutta ei sijoittunut luokassa eikä saanut SA:ta.

Nuokku-uroksissa järkytyin. Kaksi luokan koiraa sai tyydyttävän ja toinen näistä oli Ferrari. Onhan sillä vähän resupekkamainen olemus, mutta ei se musta siltikään ole tyydyttävän arvoinen. Hyvän vielä ymmärrän, mutta tyydyttävä oli järkytys. Norppa oli luokkansa paras ja sijoittui PU-kehässä kolmanneksi. ERI:t ilman SA:ta sai Yadi ja Äffä. Yadi sijoittui luokkansa kolmanneksi ja Äffä neljänneksi.

Nuokkunartuissa jäi kanssa vähän jotain hampaan koloon, mutta vain vähän. Tiara sai tyydyttävän. Okei, Tiara on käyttökoira rakenteeltaankin ja tosi pitkä jalkainen. Ei sekään silti musta ihan tyydyttävän arvoinen ole, mutta Tiaran kohdalla ymmärrän tän tuloksen paljon paremmin kuin Ferrarin. Säike ja Happy saivat luokkansa ainoat erinomaiset. SA:ta ei tippunut kummallekaan ja Säike voitti luokkansa.

AVO-uroksissa jaettiin yksi tyydyttävä, mutta tällä kertaa se ei tullut mun koiralle. Trolli sai erinomaisen, mutta ei SA:ta eikä sijoittunut luokassa. Latkon suhteen oottelin jotain parempaa, mutta erittäin hyvä on kuitenkin erittäin hyvä. On aina ilo nähä kun Rabe pärjää. Se oli luokkansa toinen, sai SA:n ja sijoittui PU-kehässä neljänneksi. Nuutti pärjäsi saaden SA:n ja sijoittui luokkansa kolmanneksi. Onni sai myös SA:n ja sijoittui neljänneksi luokassaan.

AVO-nartuissa Riia pärjäsi hienosti! Tytsy oli niin hieno, että sai erinomaisen. Kettu palkittiin myös erinomaisella, mutta Riian tavoin jäi ilman SA:ta. Batterin sijoitusnarttu Effy sai SA:n, sijoittui luokkansa kolmanneksi ja oli myös PN-kehän neljäs. Uusin pakkaukseni Norma pärjäsi sijoittuen luokkansa neljänneksi, mutta jäi ilman SA:ta.

Käyttöurokset eivät miellyttäneet tuomaria joten kolme (joissa mukana Raidi & Viima) saivat hyvän. Baldo sai erittäin hyvän. Nartut olivat enemmän tuomarin mieleen ja ROP-koiraksi valittiin Gilla joka on ensimmäisen novascottiurokseni Aten tyttärentytär. Myrkky sai erinomaisen sijoittuen luokkansa kolmanneksi. Lysti sai erittäin hyvän.

Vetskunarttu Miri sai hyvän. Odotin erittäin hyvää, mutta ei voi mitään. Kasvattajaluokkaa ei ollut näyttelyssä mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti