lauantai 17. syyskuuta 2011

Tulevaisuuden lupaus ja toivoton tapaus

Latko on tosi kiva harrastuskaveri. Ekassa tokokokeessaan se sai ALO2:n ja oli luokkansa paras 148pisteellä. Yleisesti ottaen oli tosi huono koe! Hirveän moni koira sai hylätyn tuloksen pisteitten takia.

Lähettiin kokeilemaan suorittaa PAKK. Ihan huvikseen raahasin Latkon sinne ja mentiin vähän fiiliksellä, että kokeillaan mitä tulee ja jos ei onnistu niin sitten uudestaan. Koirakokeista vain 9/30 suoritti luokan hyväksytysti. Latko oli niiden yhdeksän joukossa! Poika sai 85pistettä eli ei mikään huono tulos. Sen lisäksi NOU-luokka meni ekalla kerralla lävitse ja ALO-luokasta tuli ekalla yrittämällä ykkönen.

Hankin Lorron käyttökoiraksi. Se ei toimi yhtään! Ärsyttää, kun Lorron kanssa samaan aikaan tulleet Nuutti ja Otto tuntuvat pärjäävän hyvin, mutta Lorro vaan junnaa paikallaan. Samasta kokeesta mistä Latko sai hyväksytyn niin Lorro sai hylätyn pistein 26. Välillä tuntuu, että poitsu on aivan toivoton tapaus, mutta välillä tottelee kuin unelma. No jaa. Saa nähdä mitä poitsusta tulee. Kotikoirana on ainakin tosi kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti