keskiviikko 11. elokuuta 2010

Mandomies & Raka

Saanen esitellä teille uusimman urokseni Mandoliinimiehen. Rakastan Mandoa jo nyt, se on niin ihastuttavan reipas. Mulla on sellainen tunne, että tästä pojasta tulee jotain suurta. Ainakin mejän ja nomen osalta.

Mando on jotenkin niin ihana. Se on aina valmis tekemään, mutta osaa rauhoittua. Uudet asiat se kohtaa suurella innolla ja asiat mitkä muita pelottaa, on Mandosta enemmän kun todella kiinnostavia. "Lähistöllä" asuva Jenny & Pedro ovat käyneet hakemassa Mandoa lenkille ja kehuneet kuinka kiva koira se on ja kuinka ihana sen kanssa on lenkkeillä, kun voi huoletta pitää irti.

Jenny & Pedro ovat käyneet Mandon & Rakan kanssa myös keskustassa. Pedro on vienyt vähän hihnassa sinkoilevaa Rakaa ja Jenny ihanasti kävelevää Mandoa. He ovat kulkeneet julkisilla ja molemmat nuorisosta ovat julkisilla kulkemisessa jo kuin vanhoja konkareita.
Pedro on sanonut, että Raka vähän alkuun arasteli julkiseen menemistä, mutta sitten taas Mando käveli sisään kuin olisi omistanut koko paikan.

Poika suoritti hyväksytysti NOU-luokan heti ensimmäisessä nomekokeessaan ja sai ekassa kokeessa nimensä eteen BH:n, samassa kisassa Diiva sai myös BH:n nimensä eteen. Käytiin myös Rakan ja Mandon kanssa koittamassa tokoa. Mando sai ALO2:n pistein 156 ja Raka hylätty 94pisteellä.

Mandoon olin todella tyytyväinen, koska en pojan kanssa ole vielä erityisemmin kerinnyt treenaamaan ja ihan yllättäen vain päätin pojan & Rakan ilmoittaan tokoon asenteella "no, katsotaan." Mandolla oli paikalla makuu vähän hakusessa ja nousi seisomaan siinä, toinen mikä meni huonosti oli maahanmeno. Sit jostain muista puuttui vähän pisteitä.
Sitkö mietitään mikä meni Rakan kanssa hyvin :D Ainut missä Raka loisti oli paikalla makuu. Siinähän se oli kuin tatti eikä liikkunut mihkään ja katsekontakti oli tosi hyvä. Kaikki muut menikin sitten ihan penkin alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti