lauantai 11. tammikuuta 2014

Ternen ÄNNÄT

Näitä pentuja olen meinaan varronnut. Ihastuttava yhdistelmä loistavilla vanhemmilla - kumpikin Kurriksella olevia kasvattejani. Isä meni hälle sijoitukseen, mutta nartun sain liisata käyttööni.

Sukutaulun kasatessani tajusin kuinka paljon olen virtuaalitollerien parissa ollut. 5-polvessa on oma urokseni Vilho ja sukutaulussa on sen minulla omistuksessa olevat Bläkkäri (poika) ja Mando (pojanpoika). Mandokin alkaa menemään sukutauluissa jo "kauemmas", vaikka juurihan se vasta tuli isäksi. Isän puolessa on ensimmäisessä ja toisessa polvessa Kurriksella sijoituksessa olleet kasvattini Reli ja Reux. N-pentujen takana on isänpuolella tosi kova mejäsuku ja emän puolella muuten vaan hieno käyttösuku.

N-pentujen suvusta löytyy myös Ferrari, joka on ollut yksi parhaimpia tuontejani ikinä. Herran tittelirivi on varsin kunnioitettava BH Vk1 Jk2 Hk3 Ek2 TK4 vFIN TVA vJM-09 vGERJM-10 vGBR, vFIN, vFRA, vEST, vNOR & vKANS JVA NOU1 vNM-09, -10 & -11 vFIN NVA vKTV vAVA. Kolmena vuonna peräkkäin nomemestari ja sitten jäi eläkkeelle niistä puuhista. Vähän vielä tämä komistus puuhastelee mejän parissa, mutta suurimmaksi osaksi höntsäilee kotona ja lötköttelee Knossosin perheessä. Ferrarilla on pentuja yhteensä 6 (4 evm) + 3 + 9 (kaikki evm). Näistä kuitenkin on virtuaalipuolella vain viisi, joten ei tuolla turhan paljoa ole pentuja, joita jalostukseen tultaisiin käyttämään.

N-pentujen suvussa on tosi monia upeita koiria, jotka taas tajusin sukutaulua kasatessani. On hirveän palkitsevaa nähdä noin paljon omia koiria, vaikka ne eivät läheskään kaikki kanna Ternen nimeä. Mutta on tuossakin sukutaulussa kuusi Ternen omaa kasvattia, joten voi kai tästäkin olla jo ylpeä?

Synnytys alkoi heti keskiyön jälkeen ja se oli yllättävän helppo ja vaivaton, vaikka pentuja olikin vain kaksi. Pyörähtipä kivasti maailmaan yksi tyttö ja poika. Pojalle onkin hyvä sijoituskoti tiedossa jo Kurriksen luota, mutta tyttö on vielä vapaata riistaa. Tosin vähän funtsailen tässä jättäisinkö pennen itselleni. Olisihan se kiva olla näin hienosta suvusta itsellä narttu! Pennut kulkevat tällä hetkellä kutsumanimillä Niki & Nantte. Jos Niki jää itselle niin sitten kutsumanimi pysyy tuona, mutta jos ei niin sit vaihtuu nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti