tiistai 29. marraskuuta 2011

Ä-pentue

Eipä ole rakkaat Ternen Ä-pentuset saaneet vielä edes omaa pentuesivua, mutta kasataampas kaikki tärkeät tiedot tähän niin ompa sitten ainakin sellainen feikkipentusivu!

Eli pentujen isäksi löytyi aivan tosi kiva sukuinen uros! Rabe on kasvattamastani K-pentueesta ja todennäköisesti se on ainokainen suvun jatkaja siitä pentueesta. Virallisesti tämä herrasmies tunnetaan BH RH-E Tk1 vGER JVA Ternen Karabé. Oon aina tykännyt Raben virallisesta nimestä ja tykkään siitä muutenkin. Se on yks mun suosikkikasvattejani ja oonkin tosi tyytyväinen, että urokselle saatiin pentue maailmaan!

Emäksi olin alusta asti valinnut jo kaksi pentuetta maailmaan pyöräyttäneen Mirin. Toisaalta Mirin aikaisemmista pennuista yksikään ei ole virtuaalipuolella. Virallisesti BH RH-E vFIN & vSWE JVA vJM-09 vNM-09 vFIN KVA Dotemirrio Corruzione. Mirin aikaisemmat pennut ovat olleet luonteeltaan todella reippaita ja ihmisrakkaita, miellyttämishaluisia ja innokkaita tekemään. Pennuista kymmenen on kuvattu. Kahdella on lonkat C/C, neljällä B/B ja lopuilla neljällä A/A. Samoilla kymmenellä on kuvattu kyynäreet ja polvet joista yhdellä on ollut 0/1 kyynereet ja yhdellä polvet 1/0 muuten ovat olleet terveitä. Silmissä kenelläkään ei ole ollut mitään vikaa.

Pentue syntyi 11.11.11 eli todella kivana päivämääränä! Vaikka Mirillä tuota ikää on, synnytys sujui silti hyvin vaivattomasti. Eläinlääkäri oli koko ajan valmis leikkaamaan Mirin, jos jotain ongelmia tulisi. Tästä suuri kiitos siis vakkari eläinlääkärillemme!
Pentueeseen syntyi kolme pentua, joista yksi on narttu ja kaksi uroksia.

Ensimmäisenä syntyi uros Ternen Äba ja toisena syntyi pentueen isoin pentu Ternen Älric. Pentueen ainokainen narttu Ternen Älex syntyi viimeisenä. Alexin syntyessä jännitettiin kovasti tuliko sieltä vielä narttupentu, koska Hensu oli varannut narttupennun, jonka tarkoitus oli mennä vielä sijoitukseen.

Rico ja Alex esiintyivät ensimmäisessä näyttelyssään. Samassa näyttelyssä ROP-koira oli vähän aika sitten vahinkopennut pyöräyttänyt Norma. Ternen kasvattajaryhmä oli ROP-kasvattaja! Alex sai erittäin hyvä, mikä on ihan hyvä tulos junnunartulla. Rico sit yllätti meidät kaikki vetäen pystit kotiin! Rico oli PU1, mutta ROP&VSP-kehässä jäi kakkoseksi Normalle. Toisaalta ei tää maailmaa kaada! Tossa laumassa on aivan mahtavaa yltää sukupuolensa parhaaksi. Jättisuuri menestyshalaus Mirzulle ja Ricolle!

Samaisessa näyttelyssä Ricon isä Rabe oli PU2 ja sai SERTin! Tähänhän kasvatuksessa pyritään, että polvi polvelta tullaan paremmaksi. Batterin kasvatti Lilla oli PN2 ja sai SERT:n. Samalla tyttö valittiin myös ROP-junnuksi. Ferrari ylsi PU4:ksi.

Terneläisistä 15/28 sai erinomaisen! Olen hyvin tyytyväinen siihen ja erityisesti siihen, että loput jotka eivät saaneet erinomaista, saivat erittäin hyvän! Valtavat onnitteluhalit kaikille menestyneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti