torstai 29. joulukuuta 2011

Treenikiireet

Meillä on ollut aivan käsittämätöntä kiirettä koko joulukuu. On pitänyt tehdä joulusiivoa, treenata koirien kanssa ja vieläpä holhota Ö-pennut maailmalle. Sit on ollut vielä kaiken maailman mestaruusmittelöt. Kyllähän sitä hermo vähemmästäkin menee ja blogin päivittely jää. Pentusivujen teko kasaantuu vain kasaantumistaan. En edes muista, koska meillä viimeksi olisi ollut tälläinen tilanne, että yhdestäkään pentueesta ei ole virallista mainosta missään. Aika rauhoittava tunne.

Ö-pennut päättivät tosiaan pyörähtää maailmaan vähän ennen jouluaattoa eli 20.12. Onneksi pentujen luovutusikä tuli nopeasti täyteen ja ne pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa oikeastaan heti. Pentujahan syntyi vain kaksi, mutta siitä olemme onnellisia, että syntyi uros ja narttu. Uros tuntee nimen Scot ja sijoitusnartusta tuli Unia. Molemmat ovat ulkonäöllisesti erittäin kauniita, mutta ovat osoittaneet jo erinomaisia noutotaipumuksia.
Pentujen isänä toimi oma Cirxoni, mutta emäksi sain lainata Midaa. Suvultaan nämä pennut ovat todella, todella harvinaisia, joten melkeimpä tässä toivotaan, että molempia pentuja käytetään jalostukseen.

Mestaruuksista tulossa joku toinen päivä lisää juttua, kunhan vain kerkiän treenaamiselta kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti