maanantai 7. marraskuuta 2011

Hakumestari 2011

28.10.11 oli PK-lajien mestaruusmittelöt johka lähdettiin sankalla joukolla mukaan.

Ensimmäisenä osallistumaan pääsy Nancy jonka suoritus oli aivan säälittävä. Kokonaiset seitsemän pistettä saatiin kasaan ja tulos arvatenkin nolla. Nancy olikin ainut koiristani joka kisasi suojelussa, mutta ei siltikään menestyksekkäästi. Tästä jatkettiin nokka kohti muita lajeja.

PAEK
VOI2: Miri, Peggy
VOI3: Geera
VOI0: Ferrari, Riio

PAHA
VOI1 & Hk3: Räpääjä HkM-11, Luise (---> vFIN KVA), Narkki
VOI0: Lexa, Pekka, Pomo, Laura

PAJÄ
VOI0: Mörkö, Hellu

PAVI
VOI2: Minni, Hyrrä, Duppe
VOI3: Nella
VOI0: Eero, Digi

PAHA:ssa Kettu hylättiin sen takia, että oikeutta ei muka ollut. Kylläpäs oli, mutta annoin asian olla. Ei sitä aina jaksa käydä rähisemässä.
PAJÄ:ssä kolme terneläistä hylättiin toimimattomien sivujen takia (webs..).

No onneksi myös ilonpiste oli Räpääjä joka valittiin hakumestariksi 2011! Pomo on hakumestari vuosimallia 2009. Onko sitä vaan parempi hakukouluttaja kuin muissa lajeissa?

Ykkösiä tuli todella säälittävästi, mutta tosi tyytyväisiä oltiin Luisen ykköseen jolla siitä tuli vFIN KVA!

Catacogerit oli parempia kuin terneläiset eikä catacogereita meinattu alkuun edes ilmoittaa. Se olin minä joka ihan viimeisinä päivinä ne ilmoitin ja hain tosi hirveään treeniin Terneen. Treenaus tuotti selvästi tulosta.

Tänään tuli myös ilmoitus Suomesta, että Norma, josta minulla on jalostusoikeus, on kantavana. Kyseessä on vahinkopentue jonka isänä on kasvattini Luise joka on värivirheellinen sekä terveyspuoli on aika heikko. Kuitenkin luonteeltaan ihana ja käyttöpuolella pärjännyt, mutta ne terveystulokset painaa siellä vaakakupissa enemmän kuin käyttötulokset. Näyttelyistä kerännyt useamman erittäin hyvän.

Sovin Norman omistajan kanssa, että jos pentueesta syntyy uros niin se jää BB:n, mutta jalostusoikeus jää täysin minulle. Tämä oli Norman toisen omistajan ehdotus ns. hyvityksenä tapahtuneesta vahingosta. Mikäpä siinä, ei minulla mitään sitä vastaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti