maanantai 15. elokuuta 2011

Serrestäkö näyttelykoira?

Serrehän tuli minulle alkuun täysin käyttökoiraksi (pelkkä pääkuva), mutta tytöstä on kehkeytynyt varsin hurmaava neitokainen (sai rakennekuvan) joten minun on aivan pakko päästä käyttämään tytsy näyttelyissä! Ja toisekseen tyttö on oppinut vähän kehäkäytöksen alkeita. Alkuun juokseminen oli pelkkää hihnassa roikkumissa, mutta nykyään juoksee kuin parempikin prinsessa.

Minulla on ollut aivan hirveä vauvakuume eikä tämä nyt koske (taaskaan) muutakuin niitä karvallisia. Siksi varasinkin itselleni urospennun kun on niin kauhian tyttövoittoista. Vähän lyhyt jalkaisemmista ja näyttelylinjaisemmista vanhemmista MUTTA isä on kansainvälinen mejä- ja muotovalio ja emä valioitunut nomekokeista. Molemmat ovat pärjänneet myös käytännön metsästyksessä sekä löytyy myös muita tuloksia.
Lisää nappulasta sitten kun saadaan hänet Ranskan maa kamaralle.

Oon hirmu tyytyväinen Jollasta. Kolmesta tokokokeesta keräsi oikeuden AVO-luokkaan. Ja tosiaan se yksi ALO-tulos ei todellakaan ole mikään huono vaan 151pistettä ja ALO2. Ekasta kokeestaan 1pistettä vaille täydet ja siltikään ei tullut luokkavoittoa. Seuraava ykkönen 183pisteellä ja silti tuli luokkavoitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti