torstai 14. lokakuuta 2010

Koiratanssista joskus ehkä valioituva Mando?

S-pennut ovat kasvaneet aivan valtavasti. Enää kaksi viikkoa kun tytöt lähtevät omiin koteihinsa Zellien ja Tanian luokse. Sauli on esitellyt jo taitojaan, poika ottaa mahtavasti katsekontaktia! Ehkä tästä pojasta voisi tulla jotain tokossa.. Tai sitten ei.

Huomasimpa juuri, että seuraavat pentueet (jotka ajoittuvat vielä tälle vuodelle) ovat T- ja U-pentue. Kohtahan meiltä loppuu kirjaimet.. Mitäs sitten? Onko Ternen ura siinä vai jatketaanko uusilla nimillä (vaikka ranskalaisilla etunimillä)? Vai siirtyykö Terne vaan kisaamaan ja antaa koirat sitten jalostukseen muille?

Ensi vuodelle on suunnitteilla pentuja ainakin seuraavista yhdistelmistä
Hero x Vautsi
Capo x Nala
Hensu lupasi kivasti lainata sijoituksessa olevalle Vautsille Heroaan ja Mari lupasi lainata sijoituksessa olevalle Nalalle Capoaan. Vähän lentelen tässä siivellä, kun sijoituspennun omistajat lainaavat myös uroksen nartuille. Kiitos <3 Mandomiehen koiratanssikalenteria. En muistanutkaan, että meillä oli alkuun noin suuria vastoinkäymisiä. Neljästä ensimmäisestä kisasta hylätty :D Ihme, että olen jaksanut jatkaa pojan kanssa kisaamista. Koiratanssiurallaan Mando on käynyt tällä hetkellä kymmenessä kisassa joista KUUDESTA on tullut hylätty, mut sit taas kun poika pärjää, niin se oikeasti pärjää! Ollaan saatu neljästä hyväksytystä 2x 29, 25 ja 14pistettä eli yks tollanen mikä on mennyt alle 20pisteen.
Mando on ilmoitettu kuuteen koiratanssiin. Jos niistä kaikista tulee hylätty, niin voisin suunnitella koiratanssiuran lopettamista Mandon kanssa. En vaan ymmärrä miksi noita hylättyjä tulee tai mikä koiratanssikisoissa on niin paha.. Mandomies rakastaa tanssimista (kotona), mutta koiratanssikisoissa se on jotenkin solmussa. Kaikki muut kisat tykittää menemään, mutta koiratanssi.. Ihan ihme otus.

Päätin samalla päivitellä myös Diivan koiratanssikalenterin. Samalla nauroin omalle tyhmyydelleni. Olen pyörittänyt Mandoa kisoissa ja Diivaa vain muutamassa. Tokassa kisassaan Diiva nappasikin vaatimattomasti 50pistettä.. Miksi siis en ole ilmoitellut Mandon tilalla Diivaa?
Sitten järkeennyin ja huomasin, että kyllä Diivakin niitä hylkyjä on napsinut (tosin vain neljä) ja on ollut useammassa kisassa samaan aikaan kun Mando. Diivalla on 115pistettä ja Mandolla 97pistettä useammasta kisasta. Saa nähdä kumpi valioituu ensin vai nauranko "huippu tanssijoilleni" jotka eivät koskaan saa 250pistettä täyteen.

Meinasin juuri alkaa mollaamaan Lellun tanssitaitoja, mutta sitten laskinkin tytön pisteen. Hups.. Niitähän on kertynyt jo 271! Hienosti on saavutettu uusi koiratanssivalio! Olkaamme siis onnellisia ja toivokaamme, että Diiva ja Mandomies yltävät joskus samaan. Onneksi en ilmoittanut Lellua koiratanssiputkeen nimeltä Blood on the Dance Floor!!.. Olisi voinut ketuttaa, kun olisi ajatellut, että tytön tilalle olisi voinut saada jonkun joka ei ole vielä valioitunut (tai aloittanut edes uraansa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti