perjantai 22. lokakuuta 2010

Kiirettä pitää

Päätin tänäkin vuonna järjestää piirretyn Ranskan voittajan. Ilmottautumisia on satanut monia kymmeniä ja tuomareita on pitänyt etsiä. Tänään aloin jo suunnittelemaan (ei varmaan olisi kannattanut aloittaa aikaisemmin...) mitenkä sijoitan kehät pihamaalle. Onneksi tutut ja tuntemattomat ovat luvanneet tulla talkooväeksi rakentelemaan kehiä, leipomaan leipiä yms. ja myymään niitä kojulle. 10 eri romukauppiasta (hihnat, pannat, kipot...) on ottanut yhteyttä ja päädyin ottamaan kolme eri myyjää (yksi hihnoille ja sen sellaisille, yksi luille ja muille koiran ruuille, yksi ihmisten karkeille). Kyllä on taas riittänyt tekemistä. Sivussa on pitänyt sitten vielä treenata koiria ja ilmoittaa omia tappajia kisoihin.

Säiken kanssa olemme alkaneet treenaamaan ihan kunnolla koiratanssia. Ekassa kisassaan (mihinkä ilmoitin sen vain ajatuksella, että käydään koittamassa) kiskaisi täydet 50pistettä. Ei se mikään huono tanssija ole. Koiratanssi onkin ainut laji missä Säike oikeasti syttyy ja haluaa tehdä.

Olen palavasti alkanut harkita, että hankkisin meille Terneen pari rottaa (kolme poikaa). Saa nähdä tuleeko niitä koskaan. Ainakin olen aloittanut jo tutustumaan rottiin.

Nomepuolella on mennyt todella hyvin! Luokkasiirtoja on tullut aivan valtavasti ja uusia valioitakin on saatu juhlia. vFIN KVA tittelin nimensä eteen ovat saaneet Bläkkäri, Hellu ja Räpääjä.
Beke ja Orja ovat yhden VOI1:n päässä vFIN KVA arvosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti