torstai 24. joulukuuta 2009

tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap

kuva © Kennel Under the Red Sky.
Todella hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta 2010!

Meillä on riittänyt menoa ja melskettä joulun alla. M-pennut on noudettu kaikki uusiin koteihinsa juuri ennen joulua, kisoja on ollut riittämiin ja koirat on pitänyt pestä. Ruokaa on myös pitänyt laittaa, kun Batter ja pasa ovat tulossa viettämään joulua tänne koiriensa kanssa. Jos he eivät olisi tulleet, olisin jättänyt jouluruokien teot ja panostanut vain koirien jouluateriaan :D
Koirille tuli paistettua kinkku, tosin siitä osan jätin myös Batterin ja pasan syötäväksi. Laatikoita tein hyvin nuukasti, koirille jotain maksalaatikon tapaista ja ihmisille yhden peruna-, porkkana- ja lanttulaatikon. Sitten tein kasvissoseita koirille ja panostin muutenkin koirien ruokiin.

Oli aika urakka pestä k-a-i-k-k-i koirat. Samalla myös leikkasin kaikkien kynnet. Tätä ei ihan päivässä tehty, joten kulutin tähän kaksi päivää. Aloitin vanhuksista ja etenin pikku hiljaa nuorimpiin. Kaikista isoimman ongelman muodosti Pepi jonka peseminen on aina ollut hankalaa. Pepi kerkisi kastelemaan koko talon karatessaan pesusta ja samalla hyppi kaikkien sohvien päällä ja yritti piiloutua kaikista kauvimpaan nurkkaan. Loppujen lopuksi pesu onnistui hyvin, ottaen humioon, että se oli Pepi. Muut olivatkin todella helppo pestä eikä mitään ihmeempiä ongelmia ollut, lukuunottamatta muutamia rimpuiluja.

Cirxo sai kolmannen vKUMAnsa ja siirtyi kakkosluokkaan. Hyljekin on yhden vKUMAn päässä siirtymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti