torstai 10. joulukuuta 2009

Franki eläinlääkärissä

Tänään suunnattiin Frankin kanssa kohti eläinlääkäriä. Tyttö on käyttäytynyt ihmeellisesti. Kävimme eilen jo eläinlääkärissä tämän takia, kun väitin, että sillä on kohtutulehdus. Eläinlääkäri sanoi, että ei tällä mitään vikaa ole. Tänään sitten soitin uudestaan eläinlääkärille, että Franki on mennyt huonompaan kuntoon. Eläinlääkäri suostui nyt jo tutkimaan Frankin ja totesi vähän ajan päästä "Herranjestas, koirallasi on kohtutulehdus."

Minulle oli päivän selvää, että kun kerta toivoa vielä oli, niin tytöltä poistetaan kohtu. Ainut vain, että tämän käpykylän eläinlääkäri ei suostunut suorittamaan tätä leikkausta, mutta hän soitteli läheisimpään eläinlääkäriin ja siellä suostuttiin leikkaamaan. Lähdin autolla kaasuttelemaan kohti toista eläinlääkäri ja samalla siellä valmisteltiin leikkausjuttuja. Franki vietiin suoraan leikkaukseen ja minä jäin vain odottamaan, odottamaan ja odottamaan.

Mielestäni ikuisuuden jälkeen minulle tultiin sanomaan, että Frankin leikkaus sujui hyvin ja saisin viedä sen kotiin. Mukaani annettiin lääkkeitä ja sikiunessa oleva koira. Asettelin Frankin nukkkumaan autoon ja lähdin tulomatkaa huomattavasti rauhallisempaa vauhtia ajamaan kotio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti