perjantai 21. elokuuta 2009

vNNY'n kokeitten kuulumisia

Me oltiin seittemästoista päivä tätä kuuta vNNYn järkkäämässä vepekokeessa.
Soven hyväksytysti läpäisi Bruno ja kasvattipojista läpäisi Tango (luokkansa paras), Matti ja Lexa.
ALO'ssa omista koirista palkinto pallille ylsi Beke saaden ykköstuloksen. Kasvateista sai LKV Martti ja samalla siis ensimmäisen ALO1'nsä. Tini, Veeti ja Klasse ALO2, Fiona, Meira ja Cici ALO3. Kukaan omista koirista tai kasvateista ei vetänyt nollaa, mutta sijoitusnarttu Miri sai nollan sekä puoliksi oma Pahis sai nollan.

Kaheskymmenes päivä tätä kuuta olikin sitten vNNYn järkkäämä toko.
ALO'ssa menestystä niitti, taas kerran, Bruno, hän saikin ALO1'n siirtyen AVO'n ja saaden nimensä eteen TK1 tunnuksen. Terneistä saikin kolme (kahdeksasta) ALO1'n, Myrkky, Hyrrä ja Äffä. Sijoituskoirat Pekka ja Vautsi saivat myös ALO1'n. Myös meijjän Eero räväytti saaden ALO1'n. ALO1'n saaneista kahdeksasta koirasta seitsemän olivat sidoksissa minuun, omia koiria, sijoituskoiria tai kasvatteja. ALO2'n sai Matti, Evil & Pahis. ALO3'n sai Norppa, Tango, Orja ja Alfa. Nollan Terneistä sai vain Välkky.
Menestys ei suinkaan loppunut alokasluokkaan, vaan menestystä niitettin vielä avoimessaluokassa. Tokovalio Martin sisko Fiona kipusi VOI-luokkaan ja seurailee varmasti veljensä jalan jäljissä. AVO1'n sai myös perheen oma poika Vilho, toinen käydään hakemassa vielä joskus, että päästään VOI-luokkaan. AVO2'n saivat oma koirani Nella ja sijoitusnarttuni Aamu, jotka molemmat ohjasin itse. AVO3'n sai Lissu & puolikoirani Hellu.
Edelleenkään ei menestys loppunut, VOI1'n nappasi Saksassa oleva sijoitusnarttu Vega! Ihanaa, että Marion viitsii raahata kasvattiani ja sijoitusnarttuani Suomeen kisoihin. Cici ja Kassu saivatkin sitten VOI2'set, joihin olen todella tyytyväinen. Nollat vetäisikin sitten Digi ja Pipsa.
EVL'ssä vasta tuuletettiinkin! Veeti saavutti tokovalion arvon jonka takia olikin sitten aivan huiman ylpeää porukkaa. EVL1'n & KP'n sai myös Veetin sisko Meira. Omat koirat, Jara ja Dina, vetäisivätkin sitten vähän huonommin. Jara EVL2 (tästä olin vielä ylpeä), mutta reuhkaneiti veti vähän huliviliks ja nappas nollan.

2 kommenttia:

  1. Voi Ternet ternet :D Kasvateillasi huippu suorituksia erityisesti toko rintamalla! Saa kasvattaja olla ylpeä tuloksista! Tosiaan me ollaan Fionan kanssa nyt tuota voivottelua menossa katsomaan ja jos vaikka joskus saisi sen viimeisen evl1 tunnuksen ko. lajista, mutta siihen menee vielä aikaa ja hermoja ;)

    Ensin Martti ja pieni hetki niin taas saadaan juhlia uutta Ternen TVA:ta! Onnea :)

    Huippu upea suoritus sinulta ja Eerolta alokkaassa! Toivottavasti teille siunaantuu pian se toinenkin ykkönen :)

    VastaaPoista
  2. Joo tosiaankin :D Mää oon kyllä niin ylpeä noitten terneläisten suorituksista, että on jo vaikea pitää sitä sisällään X)

    Ternet on näköjään luotu tokoilemaan, Iivin ja Hensun kisaamisella sen olen huomannut. Ja aikaisemmin Sessin (:

    Kiitos kovasti onnitteluista. Me tässä Eeron kanssa varmaan suunnataan vasta seuraavan kerran vNNY'n seuraavassa kokeessa ALO-luokkaan, ei taida aikasemmin iskeä muhun ja Eeroon tuo tokokärpänen.

    VastaaPoista