sunnuntai 9. elokuuta 2009

K-pennut & uusi pentu

K-pennut syntyivät eilen, iloisesta perhetapahtumasta ilmoitettiin heti tänään Dupen kasvattajalle. Pentuja syntyi kaksi urosta Kangourou "Ruu" & Karabé "Beeb". Karabén virallinen kutsumanimi on vielä epäselvä, mutta Kengrusta tulee Kengru tai Ruu aivan virallisesti. Molemmat pennuista olivat siis uroksia.

L-pentue "laitetaan alulle" 11.8. ja 18.8. pitäisi syntyä L-pentue. L-pentueelle tuli niin ihania nimiä, että toivon todella isoa pentuetta! Nams.. Rakastuin. Uskon, että tästä pentueesta jää uros itselle.

Eilen syntyi myös de Veranoon ensimmäinen pentue. Pentueen isänä toimi oma kasvattini BH Jk1 Tk3 RH-E vFIN JVA FDX FRI Ternen Dandy M ja pentueen emänä oli BH Jk3 HK1 RH-F A MH vFIN JVA DDM FDX FRI Cara's Caramelli. Pentueeseen syntyi meille ihastuttava narttupentu nimeltä Vieno, viralliselta nimeltään Viento de Verano. Vieno on osoittanut jo loistavaa nenän käyttöä Hensun luona.

Käyn hakemassa tytön kotiin viimeistään 12.8. koska meillä on ensimmäiset Suomessa järjestettävät mejäkisat 14.8. & 15.8. Samoihin kisoihin lähtee mukaan meijjän oma Ferrari. Ferrarin kanssa on päätetty panostaa täysin mejään, josta sen sijoituskotikin on innostunut ja he ovat kovasti jo Ferrarin kanssa harjoitelleet. Ferrarin, Vienon, Dupen ja Kassun kanssa suunnataan myös 17.8. Norjaan mejäkisoihin.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä Vienolle tulevaan mejä koitokseen! Bansku on menossa näyttikseen ja tokoon (ylläri) :D

    Jos sinua kiinnostaa tulla laumasi kanssa suomeen niin vnny järjestää nou/nome kokeen.
    http://vnny.webs.com/nome1.htm

    VastaaPoista