keskiviikko 12. elokuuta 2009

Lässyn lää

L-pentue piti keinosiementää & astuttaa eilen, mutta se jäi, koska Dina ei aloittanutkaan allaan juoksuja. Toivon mukaan pentue saadaan astutettua joskus 30.8.09 ja sitten pentujen pitäisi syntyä 09.09.09 (:

Olin aikas ylpeä Terneistä vNNY'n noutajien taipumuskokeessa, vaikka kuitenkin aika moni (7) saikin hylyn. Hyväksytyn tuloksen Terneistä sai Pipsa & Matti. Ja sitten meijjän tuontiuros Bruno.

Oli taas kauhean menestyksekäs käyttäytymiskoe.. Kaikki saivat hylyn. Sexy 38p., Viento de Verano 15p. & Rockhead's Judy Brown 12p.
Sexy ei kyllä meinaa millään saada PAKKia läpi, voisin sanoa, että ollaan yritetty ainakin yli viisi kertaa. Toivottavasti pennut perivät isältään hyviä ominaisuuksia, että pk-puoli olisi helpompaa.

Meijjän Amy-vanhus kävi vetäisemässä RH-E tunnuksen itselleen Siljan & Josefinan kisoista. Saan kyllä olla tuosta monitaiturista tosi ylpeä, ei yhtään näyttelytitteliä mutta käyttötitteleitä sitäkin paremmin. Aih, että leijailen Amystä. Onhan se eka mun suvullinen koira. Oikea kasvatuksen kulmakivi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti