maanantai 10. elokuuta 2009

Kisakuulumisia

Kyseltiin tässä Ketusta & Vienosta mielipiteitä ja tuomari Kati sanoi, että antaisi molemmille erinomaisen. Riinan sanoi, että molemmat kiikkuu siinä erittäin hyvän ja erinomaisen välimaastossa. Vienolla hänestä oli liian vahva kuono-osa ja Kettu nyt vaan oli muuten vaan siinä välimaastossa, kuitenkin ehkä enemmän päätyen erittäin hyvään (: Eli toivon mukaan tuomarit tykkää ja antaa tytöille vaikka erinomaista. Kyllähän Kettu Veronican arvostelemana sai erinomaisen Petite'sin näyttelyssä.

5.8. Meiltä suoritti High Wish'ssä tytöt Jolie ja Julle vesipelastuksen soveltuvuuskokeen. Käytiin myös koittaan tokoa samaisena päivänä samassa paikassa Jullen, Ketun ja Doran kanssa. Dora räväytti ja vetäisi ykköstuloksen 193pisteellä, Kettu sai ALO2'n ja Julle ALO3'n.
3.8. ei ollut aivan Ternejen päivä miun osalta tokossa, eka (& varmaan ainut) kerta kun olen omaan ohjaukseeni ottanut kolme Terneä ALO-luokkaan. Koko kolmikko repäs nollat siitä kisasta :D Jolie 62, Lexa 43 ja Geera 14pistettä. Noh, eipä Batterilla mennyt sen paremmin, hänen koirilleen kanssa kaikille alokasluokan nollat. Pahis 83, Hellu 68 ja meijjän sijotuspoika Pekka 41pistettä. Ehdottomasti pohjat vetäsi siis oma tyttöni Geera. Ishu vetäisi kuitenkin AVO2'n.
2.8. soven suoritti Duppe. Ketun kanssa suoritettiin tänään käyttäytymiskoe hyväksytysti pistein 85.
31.7. Dora & Pomo suorittivat NOU1'n hyväksytysti. Sijoitusuros Orja pääsi myös hyväksytysti läpi. Nella ALO2, Digi AVO3, Sexy VOI1 & Willy VOI3.

Mistä tulikin mieleen, että voisi alkaa ettimään Jolielle kotia. Onhan sillä jo ekasta kerrasta läpi menneet käyttäytymiskoe (BH) ja vepen sove. Tokossa hän ei oo vielä päässyt loistaan muuta kuin yhden kisan verran josta tuli nolla. Kuvaa voisi kysellä Jennalta mukaan (kuvalla tullut h). Mejässä vedettiin AVO-luokassa pohjapisteet, 1p. eli tulos oli AVO0. Uusi mejäkisa on tulossa Suomessa 28.8. Ehkä Jolien rooli on tulla loistamaan palveluskoirakokeissa, koska veli on kolmessa kisassa (PAKK, PAHA ALO & AVO) saanut itsensä kisattua VOI-luokkaan.

Ilmoittelin pitkästä aikaa tokokokeisiin mitkä olivat avoinna kaikille myös omia tollereita. Katsellaan mahduttiinko mukaan. ALO'n lähti mukaan Vieno, Kettu ja Ferrari, sitten VOI-luokkaan meni Ishu beibeee. Ajateltiin, että Hensu kasvattajatäti tykkäilee, jos me yritettäs ees muutama tokokisa käydä Vienon kanssa.

Empä olekkaan mainostellut, että olimme Nishan arvosteltavana Suomessa Lac Brulen näyttelyssä. Tulokset olivat tosi kivaa kuultavaa.

JUN
Willy ERI2, Beke ERI4, Kassu PU3

Lellu EH, Rollo EH, Sexy ERI4, Kukka EVA, Dina EH , Vega PN2 SERT, Geera H, Ishu H, Nella EH, Pipsa PN3, Hyrrä EH, Fiona EH, Lissu EH

NUO
Martti PU4, Veeti SERT VSP, Toni EH, Matti ERI2(?), Norppa ERI3

AVO
Tini EH, Ola EH, Eikka EH, Digi ERI4, Orja EH

Rosa EH, Minni EH

VET Miri ERI1 ROP-vet

KAS
Ternen KAS1 KP ROP-kas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti