keskiviikko 5. toukokuuta 2010

P-pennut & palvelua

Katselin tässä pk:n koularilistoja joista ilmeni useita luokkasiirtoja ja muutama uusi valioituminen (: Koirat-sivulle lisäsin Willyn (haku), Pomon (haku), Eikan (jälki) ja Olan (jälki) nimien eteen vFIN KVA tittelin.

Aamuyöstä syntyi Fionan pennut. Ensimmäiseksi syntyi narttu jonka jälkeen syntyi muutamien minuuttien välillä narttu ja uros. Ajattelin, että enempää pentuja ei ole tulossa, mutta kun tunnin päästä menin uudestaan katsomaan, niin laatikossa oli neljäskin pentu, narttu. Lopputulos 1u, 3n.
Valitettavasti viimeinen narttupentu Riia tuntuu aika voimattomalle joten pitää seurailla jaksaako tyttö edes huomiseen, kun on kolme ensimmäistä viikkoa päästy eteenpäin, niin Riia alkaa toivottavasti etsimään kotia, jos edes selviää sinne asti..
Urospentu Ilu etsii kotia (& nimeä).

Kukaan muu narttupennuista ei ole vielä saanut kutsumanimeä kuin Riia. Kuiskauksen & whispererin narttupennun virallinen nimi on Ternen Puissante (mahtava) ja Sessin pennun virallista nimeä ei ole vielä päätetty. Urospennun viralliseksi nimeksi mietin Ternen Poivré:a (pippurinen), mutta se ei ole vielä varmaa. Urosta kutsutaan kuitenkin Iluksi. Riiallekaan en ole vielä valinnut virallista nimeä, mutta vähän kaavailin sille nimeksi Ternen Poète:a tai Poème:a. Riippuu täysin minkä nimen Sessi valitsee pennulleen.

Fiona voi hyvin. Pentunsakin se on hoitanut todella hyvin, vaikka ensikertalainen onkin. Tuntuu kuin Fionalla olisi aikaisemminkin ollut pennut, koska se hoitaa näitä todella hyvin ja huolellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti