sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

O-pojat

Tänään Pipsa synnytti kaksi komeaa miehen alkua -> Onnin ja Ollin.

Pipsa alkoi eilen illalla jo näyttämään merkkejä synnytyksestä, mutta koko yönä ei mitään tullut. Aamulla tyttö alkoi olemaan jo todella huonon oloinen, normaalia huonompi mitä aikaisemmat ensi synnyttäjäni ovat olleet.

Pipsa itki koko aamun ja vähän yölläkin. Kävelin koko yön puhelin kädessä miettien "soitanko eläinlääkärille vai en?" ja tulin tulokseen, että en soita, ainakaan vielä. Minua oikeasti alkoi kauhistuttamaan Pipsa ja sen käytös. En ollut koskaan nähdyt noin oudosti käyttäytyvää narttua ja olin kuitenkin useissa synnytyksissä ollut mukana. Aamulla soitin eläinlääkärille ja hän lupasi tulla käymään yhdentoista aikaan.

Yhdeksän aikaan alkoi tapahtua. Pipsa synnytti puoleen tuntiin molemmat pojat. Seurailin koko aamun, että tulisiko sieltä vielä kolmas pentu, mutta ei, onneksi jäi vain kahteen.

Eläinlääkäri tuli puoli kahdeltatoista katsomaan Pipsan ja pentujen kunnon. Kaikki kolme olivat täysin kunnossa ja pentuja katsellessaan eläinlääkäri tokaisi "nämä näyttävät siltä, että näistä tulee jotain suurta". Noh, toivottavasti eläinlääkäri on oikeassa.

Virallisilta nimiltään pojat ovat Olibrius & Octroi. Täyttelin Ollin sivulle kolmen polven sukutaulua joka oli varsin kaunista katseltavaa useita titteleitä omistavien vanhempien & sukulaisten ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti