sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Ferrarista käyttövalio!

Onni muutti useampi päivä sitten kotiinsa Hensun luokse. Flyballura on aloitettu jo 15pisteen voimalla.

Koruttoman nomekokeessa oli paljon loistajia. Erityisesti Olli yllätti positiivisesti läpäisten noun. Toinen iloinen yllätys oli Ferrari joka oli VOI:ssa ykkönen ja tuli valioksi! JEE! Useita luokkasiirtoja on tullut tässä viime aikoina nome:ssa ja odottelenkin tässä valioitumista mm. Vienolta.

Bläkkärille on jo nyt suunnitteilla jälkikasvua, vaikka se onkin suht. kisaamaton (nomessa oikeudet AVO:n, RH-E, BH, mejätuloksia, ilmoitettu ekaan näyttelyynsä). Emänä tulee olemaan Marin hyvin käytössä pelaava ja nätti narttu Wella joka on narttuni Jullen ja sijoitusnarttuni Vautsin sisko. Pentujen arvioitu ajankohta on kesällä ja lisää pennuista voit lukea täältä.

Pentueen sukutaulu puhuu puolestaan joten halusin pennun tästä pentueesta. Ei mitenkään superyleinen suku, Wella on vikasta Rockhead's pentueesta ja suvusta löytyy Vilhoni + kaikki vanhemmat ovat pärjänneet hyvin kisoissa ja ovat terveitä. Minulle on tulossa myös toinen pentu Nuuskuttajasta ja siitäkin pentueesta löytyy lisää tuolta aikaisemmasta linkistä.

1 kommentti: