tiistai 9. maaliskuuta 2010

Vienolle pentuja?

Jenna oli taas kerran ystävä hädässä ja selvitti mulle Jaran sukutaulun, kun itse olin niin onneton, että en millään sitä löytänyt. Kiitos suuresti tästä Jennalle <3 (:

Yhtenä vaihtoehtona Vienon pentujen isäksi olisi harkinnassa Jara -> virallisemmin BH Jk2 RH-E TK4 vFIN TVA vFIN JVA Rockhead's Jazz Me Blues. Suku on hyvä, luonne on hyvä, terveystulokset on hyvät, tulokset on hyvät.. En tiedä mikä tässä uroksessa hannaa. Se tuntuisi olevan kaikin puolin hyvä vaihtoehto Vienolle, mutta silti en ole varma. Pitää harkita ja odotella, jos jotain vielä parempaa löytyisi Vienolle.

Jaran isä oli Jennan evm. sukuinen uros BH NOU1 vGBRW-07 vLUXW-07 Jazz Up's Funny Feel josta pidin kovasti. Jaralle suunniteltiin joskus aikaisemmin pentuetta jonkun nartun kanssa, mutta pentue peruuntui sitten. Jaran isä oli avain sille miksi Jaran otin.

Vaikka rakastankin Jaran isää, niin ei Jaran äiti huono ole! Jaran emä oli Sessin omistama näyttelyissä menestystä niittänyt narttu BH Ek1 vFIN JVA VOVP-07 vFBV vNLW-07 vGBRW-07 vCAW-07 vCA, vFIN, vLT, vLUX, vUKR, vEST, vNL, vGBR MVA Rockhead's Kisses Don't Lie. Jaran emä on pärjännyt myös käyttöpuolella, mutta näyttelyissä oli aikansa kirkkain tähti.

Jaran emän suku näyttää tältä

I: Spring Boss Bill

II: Zein's Toller Power
III: vITAW-06 X-Toller's Be A Hunter
IIE: Lessons In Love

IE: Black and White's Candy
IEI: vCA MVA Chili Pepper's Aika Matto
IEE: vCA MVA Tollerhill's Arpajais Voitto

E: X-Toller's Amazing Angel

EI: Tollerhill's Faarao
EII: evm
EIE: evm

EE: Duckhunter's Jaynty Blaze
EEI: Lusty-Boy
EEE: Duckhunter's Comely-Hoax

EEEI: Easy Brisk
EEEE: Delight Melody

joten suvultaan ei ole mikään kovin paha. Ehkä vähän yleinen, mutta ei mikään todella yleinen suku ole. Loppu peleiksi jokainen pitkä sukuhan on "omalla tavallaan" yleinen. En oikeasti ymmärrä mikä Jarassa hannaa mulla itsellä. Pitää miettiä vielä pitkään.

Olishan tuossa omia uroksia pilvin pimein, mutta ei niistä oikeen kukaan ole sellainen jota haluaisin todella käyttää Vienolla. Voishan sitä kysellä haluaisko Hensu lainata Bibeä Vienolle.. Harkitaan, harkitaan, harkitaan.. :D Ja ootellaan Jennan ehdotuksia. Työllistän Jennaa kyllä ihan liikaa jalostusasioilla.

Ei oo kyllä koskaan ollut tällästä tilannetta, että en meinaa millään löytää mieluista urosta nartulleni. Kerta se on toki ensimmäinenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti