perjantai 5. maaliskuuta 2010

vFIN TVA

Tässä talossa juhlitaan tänään!

Vieno nappasi WTC:n tokossa EVL'stä KP:n ja nyt enään odotellaan, että tulokset tulevat joskus tulospalveluun, niin saadaan vahvistettua tämä uusi ja hieno titteli. Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän, koska tavoitteenahan oli saada Vienosta tokovalio viimeistään 2011vuonna joten mehän olemme ajoissa aikataulussa.

Vieno ei nyt muutenkaan mikään huono tytsy ole, kun nomessa VOI-luokasta on jo yksi ykköstulos joten kahta vielä odotellessa. Pelastuksesta on RH-E ja RH-T A. Palveluskoirakokeissa oikeudet AVO-luokkaan hausta ja jäljestä. Maastoesteilläkin on tullut pompittua ja sieltä mukaan on lähtenyt kaksi MeKUMAa joten oikeudet on AVO-luokkaan. Näyttelyistä saanut normaalisti erittäin hyvää.

Koko nimi on nyt siis BH Hk1 Jk1 RH-T A TK4 vFIN TVA Viento de Verano.

Kaippa sitä voisi alkaa suuntaamaan enemmän Vienon kanssa palveluskoirakokeisiin ja yrittää sieltä saada vaikka yhet VOIykköset. Sen lisäksi sitten mejään ja nomeen joista sitten valioksi.

Vieno on jotain niin mahtavaa! (: Sukuun olen enemmän kuin tyytyväinen, kun siellä on oma kasvattini Veeti ja Veetin isä on menehtynyt Atteni. Emänä on Marsin jo menehtynyt evm. sukuinen Melli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti