torstai 7. tammikuuta 2010

vKREW-09

Vuoden loppupuolella vierailtiin vKREW-09'ssä. Tuomarina toimi Mimmu.

PEK - Peggy PEK1, KP, ROP-pentu

JUN Willy ERI4, Beke ERI3, Kassu EH, Don EH, Eero ERI1 vjKREW-09 & VSP-jun

Ankka EH, Fiona ERI, Lissu ERI, Lellu ERI, Rollo EH, Duppe ERI, Kukka EH, Dina H, Vega H, Geera EH, Ishu EH, Nella EH, Laura vKREW-09 vjKREW-09 ROP-jun & VSP, Hyrrä ERI2, Pipsa EH, Vautsi ERI3, Jolie & Myrkky EVA

NUO
Toni EH, Matti H, Norppa ERI4, Ferrari EH, Lexa EVA, Cirxo & Luise EH

Sexy ERI4, Mia ERI1 & Nala EH

AVO
Ola EH, Eikka H, Digi PU4, Orja H, Bruno EH3, Urpo H

Pahis, Mörkö, Hellu, Rosa, Minni, Kettu & Vieno EH

KÄY
Veeti ERI4, Martti PU3 & Tango PU2 & SERT

VET
Bibe EH1

Miri PN3 & ROP-vet

KAS
Ternen - KAS1, KP, ROP-kasvattaja
(Ternen Laure, Ternen Glasé, Ternen Flamant & Ternen Dandy M)

Peggyn eka näyttely ja heti napsahti KP + ROP-pentu. Tämä oli mukava päivän aloitus ja en enempää viitsinyt päivältä edes toivoa.
Junnu-urokset yllättivät todella suuresti, koska uroksien parhaaksi pääsi Eero ja erit sai myös Willy & Beke.

Junnunartut olivat jotain hyyyvin ihmeellistä, koska en ollut osannut edes ajatella, että sieltä valittaisiin Laura junnunarttujen parhaaksi. Erin sai myös Hyrrä ja hän pääsi junnunarttujen kakkoseksi. Dupen saama erinomainen laittoi jo hymyilyttämään, kun ei tyttö sellaista vähään aikaan ole saanut ja Lellun saama kolmas erinomainen yllätti täysin! Voi sitä juhlaa, kun Lellu sai ERIn.

Nuorissa tulikin sitten ihan normaaleja tuloksia mitkä eivät erityisemmin hätkähdyttäneet. Tai Norpan ERI vähän yllätti. Ja M-pennutkin pärjäsivät todella hyvin ekassa näyttelyssään. Mia nappasi heti voittajanäyttelystä ERI1!

Avoimessa ei ollut mitään ihmeellisyyksiä, normaalit tulokset sieltä napsahti. Kaikki AVOn tytöt saivat EH'n, mutta pojissa olikin sitten paljon enemmän hajontaa. Ylsi sieltä Digi PU4-sijalle.

Käyttöluokassa kaikki pojat nappasivat erinomaiset. Irtosi sieltä jopa kaksi PU-sijoitusta ja Tangolle SERT.

Veteraaneissa menestystä niitti vaihtelun vuoksi Miri ollen ihan ROP-veteraani.

Paras narttu-kehä olikin sitten jännityksen aikaa. Tyrkin omia koiria muille ja itsekin menin sitten juoksemaan. Batter sai esimmäistä kertaa esittää Lauraa PN-kehässä ja se tuotti tulosta -> Laura pääsi PN1-sijalle ja nimen eteen saatiin junnuvoittaja- ja voittajatitteli.
Viimeisenä valittiinkin sitten VSP & ROP. Tähän kehään lähdin itse Lauran kanssa juoksemaan, mikä ei selvästikkään olisi kannattanut. Laura kävi jo vähän kierroksilla ja pieniä loikkia tuli nähtyä kehässä. Tytöstä tuli sitten VSP, mikä on kuitenkin todella hyvin, ottaen huomioon, että kyseessä on kuitenkin Laura.

Kreikan voittajat ovat yleensä olleet minulle aina sellaisia ihmeellisiä näyttelyitä mistä on tullut tuotua välillä outojenkin koirien kanssa voittajatitteleitä. Ehkä yksi ikimuistoisimmista kokemuksista oli -07vuoden Kreikan voittaja missä ROP oli Dina. Ja -08 vuonna Kassu toi kotiin junnuvoittajatittelin Kreikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti