maanantai 4. tammikuuta 2010

mitä 2009 vuonna tapahtui?

2009vuosi oli meille todella koira- ja penturikas vuosi, perheeseemme muutti paljon uusia karvoja ja paljon uusia pentueita syntyi.

Meille tuli yhdeksän uutta urosta, joista kaksi oli omia kasvatteja ja toinen niistä mäyräkoira. Narttuja meille tuli kaksitoista, joista yksi oli mäyräkoira. Näiden lisäksi perheeseen muutti myös partacollienarttu Nancy ja japaninpystykorvauros Pate. Pate meni ilahduttamaan Hensun elämää, koska itselläni alkoi vähän kiinnostus Patea kohtaan laantua.
Meidän uudet asukkaamme eivät olleet vain koiria, perheseen tuli kaksi ihastuttavaa englantilaista täysiveristä Olle ja Braco.
Perheen ulkopuolelle muutti myös jokunen sijoituskoira ja itse astuin Catacogerin kakkospitäjäksi.

Meille syntyi 2009vuonna ennätysmäärä pentueita, johtuen siitä, että omat narttuni alkavat olemaan pennutusiässä. Seitsemän pentuetta, yhdeksäntoista pentua joista yksitoista uroksia ja kahdeksan narttuja. Aivan alkuvuodesta syntyi G-pentue ja sitten iskikin todellinen pentukesä! H-, I-, J- & K-pentueet syntyivät kaikki kesällä. Syksyllä pyörähti maailmaan pitkästä aikaa iso pentue -> L-pentue. Talvi tuli ja samoin myös Ternen M-pentue jotka pääsivät muuttamaan koteihinsa juuri jouluksi.

Vuosi toi myös paljon uusia valioita käyttöpuolelta ja näyttelyistä. Paljon uusia voittajatitteleitä sateli myös käyttölajeistakin. Kaikkia ihania tuloksia on juhlittu pitkin vuotta enemmän ja vähemmän suurin juhlin.
Samoin tuli myös uusia harrastajia joista tulikin vuoden loppuun mennessä rakkaita ystäviä.

Voin vain kiittää teitä kaikkia ihania tolleriharrastajia siitä, että olette tehneet tästä vuodesta aivan upean! (: Ilman teitä tämä vuosi olisi ollut aivan liian tylsä.
Viettäkää kiva vuosi ja tehkää 2010vuodesta yhtä ikimuistoinen kuin 2009vuodesta!

Sitten uusimpiin uutisiin mitkä ovat aivan 2009vuoden lopulta.

Peggy ja Hylje suorittivat PESOn hyväksytysti ja nimien edessä komeilee kummallakin RH-E. Silmiin osui myös M-pennuista Mia joka pääsi myös hyväksytysti lävitse.
Välkky oli myös kisaamassa samaisessa kisassa, mutta lajina oli jälki. Poika pääsi hyväksytysti läpi ja nimen eteen tuli RH-F A.

Lähdettiin myös vuoden lopussa käymään palveluskoiraliiton järjestämässä mestaruuskilpailussa josta tulikin varsin yllättävä tulos Pomolle!
haku Pomo HkM-09 & Luise VOI1
Kukka, Willy & Ferrari VOI2 - Eero, Ishu & Pekka VOI0
jälki Apila VOI2 - Eikka, Kassu, Don & Pahis VOI3
Duppe, Jara, Aamu, Norppa & Hellu VOI0
viesti Nella & Minnie VOI1 - Digi & Eero VOI3
etsintäkoe Rosa & Cici VOI1 - Geera VOI2
Päivän yllättäjä oli todellakin Pomo. En yhtään olisi voinut odottaa, että tyttö on ensimmäinen reilusti 120koirasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti