sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Norjan vierailu & N-pennut

Meille pyörähti tänään neljä ihastuttavaa N-pentulaista. He ovat kaikki oikein hellyyttäviä tapauksia. Vega on hyvä äiti ja on hoitanut pennut kunniakkaasti täysin itse, synnytyksessäkään ei tarvinnut mitään apuja. Pentueeseen syntyi yksi uros ja kolme narttua.
Pentueen ainut uros Narkki muuttaa Batterin luokse. Nartuista yksi menee uudelle harrastajalle wildzulle, toinen narttupentu menee pasalle yhteisomistukseen ja kolmas narttupentu Nefra menee Marionille sijoitukseen. Pennut ovat saaneet hyvät kodit joissa tullaan kisaamaankin jonkun verran.
Innolla odotan, mitä näistä pennuista kasvaa.


Käytiin 30.12. eli aivan vuoden loppupuolella vNW-09'ssä vierailemassa. Tuomarina toimi Eros.

PEK - Peggy PEK2

JUN
Willy EH2, Beke EH4, Kassu, Don & Eero EH

Pipsa EH, Vautsi ERI3, Jolie & Myrkky EVA, Ankka H, Lissu EH, Lellu HYL, Rollo & Duppe H, Kukka EH, Dina H, Vega, Geera, Ishu & Nella EH, Laura ERI & Hyrrä EH

NUO
Äffä EH, Toni H, Matti EH, Norppa EH4, Ferrari EH, Lexa EVA, Cirxo & Luise H, Dusty EH3

Sexy EH3 & Mia EH4

AVO
Ola EH4, Eikka H, Digi ERI2, Orja, Bruno & Urpo EH

Fiona ERI1 PN2 SERT & CACIB, Pahis, Mörkö, Hellu, Rosa & Minni EH, Kettu ERI4 & Vieno EH

KÄY
Veeti EH3, Martti ERI2 & Tango PU1 VSP SERT & CACIB vNW-09

VET
Bibe EH1

Miri EH1

VAL
Meira HYL

KAS
Ternen KAS1 KP ROP-kasvattaja (Ternen Laure, Ternen Glasé, Ternen Flamant, Ternen Flamme)

Päivän ehdoton yllättäjä oli Fiona joka pääsi PN2 saaden ensimmäisen CACIBinsa! Onnea aivan valtavasti Jennalle Fionan hienosta menestyksestä! (:

Meidän Cirxon takia jäi esittämättä Petite'sin kasvattajaryhmä. Poika nappasi hyvän, muut saivatkin jotain sellaista millä olisi saanut kasvattajaryhmän kasaan.

de Veranon kasvattajaryhmän esittämättä jättämyys jäi minulle epäselväksi, koska jokainen koira sai erittäin hyvän ja siksi olinkin heti aktiivinen ja lähettelin mailia suoraan Erokselle, miksi de Veranoja ei esitetty. Erokselta tulikin vastaus, että tuloksissa on virhe -> kasvattajaryhmä esitettiin ja tulos oli KAS2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti