lauantai 30. toukokuuta 2009

ysin päätös- & ylioppilasjuhlia

Tänään onkin päivä, kun pitää kierrellä sukulaisten luona Suomessa ysien päätös- ja ylioppilasjuhlissa. Eksyimme kyllä Lay Upin Suomessa järjestämään piirretyille koirille tarkoitettuun KV-näyttelyyn. Mukanahan meillä oli junnuissa Cici, nuorissa Riio ja avoimessa Vilho. Turisteina oli myös näitä nuoria pojan kloppeja, Don, Norppa ja Eero sekä porukan nuori käyttökoiratyttö Lellu.

Päivästä ei puuttunut ollenkaan menoa ja melskettä. Jokaiseen paikkaan piti keritä käymään näyttelyiden jälkeen. Koirat saivat istuskella ulkona häkeissään, ettei kenenkään vieraitten juhlapuvut sotkeutuneet. Lellu oli kovasti tätä vastaan, se olisi kovasti halunnut käydä kuolaamassa ruokien vieressä.

Päivä oli kaikin puolin mukava ja antoisa. Näyttelyn tuloksetkin olivat täysin sellaisia mitä odotettiinkin, ei yhtään erinomaista. Cici yllätti, se osasi kulkea kehässä jopa kunnolla ilman mitään ihmeempiä riekkumisia.

Päivän aikana tuli jaettua paljon lahjoja ja sovittua, että tänne Suomeen lähtee yksi tolleripentu, tosin, se on eri asia koska ja mistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti