torstai 14. kesäkuuta 2012

Vierailevat tähdet

Endi & Virke lensivät tänään Ranskaan. Kummatkin ovat sijoituspentuja, mutta narttuna Endi joutuu viettämään pentujen kanssa ajan Ternessä, joten tekee varmasti ihan hyvää olla meillä tutustumassa tälläiseen suurlaumaan ja mitä elämä sellaisessa on. Tän aikaa mitä parivaljakko on meillä niin he viettävät varmaan kisataukoa, koska en usko, että meillä on niin hyvä side, jotta kisoihin uskallettaisiin lähteä. Saattaa kuitenkin olla, että jos kisoihin täältä lähdetään niin Marsi tulee ohjaamaan vuffejaan kisapaikalle. Saa nähdä minkälaista säätämistä se on, kun Virke ja Endi eivät oo nähneet mammaa aikoihin ja sit se löytyykin jostain kisapaikalta.

Kävästiin  de la Doradon ryhmiksessä, jossa tuomarina toimi Eppa.

Iloinen yllätys oli Unian ja Aeshan menestys. Tykkään valtavasti tyttöjen ulkonäöstä ja oli todella hienoa, että Unia oli VSP & ROP-jun saaden toisen SERTinsä Suomesta ja Aesha sit PN3. Dixi sai hyvän ja Peggy erittäin hyvän!

NUO-uroksissa minut yllätti uutukaiseni Iitu, joka korkkasi näyttelyuransa erinomaisella! Aba jatkoi ERI-linjaansa hakien tuloksen ERI2 SA. ERI:t sai Finn, Äffä ja Yadi. Mandomiehelle myös eri, mutta myös sijoittui luokassansa neljänneksi! NUO-nartuissa Serre ERI4 SA. Lauralle myös ERI ja yllättäjänä NUO-luokassa ekaa kertaa kisaava Bella, joka olikin sitten PN4!

AVO-uroksissa meinasin tiputtaa leukani sijoiltaan, kun  Ezra sai TYYDYTTÄVÄN! Musta se ei ole oikeasti sen arvoinen. Mun mittapuullani se on melko raskas ja pää on vähän hassu. Hyvän olisin ymmärtänyt, mutta tyydyttävä. Parhaiten pärjäsi Ternen Zlatko, joka oli PU4. Nuutti ERI3 ja Jero ERI4. AVO-nartuissa menestystä niitti Aatos ja Ninja. Tytöt saivat luokan ainoat ERI:t ja Aatos voitti ja Ninja tyytyi kakkos-sijaan.

Käyttöluokassa  Scot pisti parastaan! Uros ylsikin ROP:ksi ja sai toisen SERTinsä Suomesta. Kohtahan uros onkin muotovalio samoin kuin Unia. Dusty PU3 ja Sani luokkansa ainut eri ja luokkavoitto. Valioluokassa ainokaisena Kettu, joka oli luokkansa ykkönen ja sai SA:n.

Ternen kasvattajaryhmä oli ainut mikä saatiin pidettyä. Mukana olikin sit Scot (ROP), Unia (VSP), Aesha (PN3) & Latko (PU4). Tosi hyvä ryhmä omasta mielestäni, vaikka urokset onkin enemmän tuollaisia näyttelykoiria kun sit tytöt on kevyempi käyttökoiria. Ryhmällä kuitenkin saatiin menestystä KAS1 KP & ROP-kasvattaja. BIS-kasvattaja kisaan tulee korkeintaan viisi kasvattajaryhmää, joten mielenkiinnolla jäämme odottelemaan tuloksia!

2 kommenttia:

  1. Sellanen pikkuinen korjaus et Unia oli VSP & ROP-jun, ei täysi ROP. :D

    VastaaPoista
  2. Mitähän oon oikein urpoillut... Korjattu kuitenkin :D

    VastaaPoista