lauantai 18. kesäkuuta 2011

Norjan vierailu

Piipahdimme Norjan voittajassa Lanian tuomiossa.

Peggy oli VSP-pentu KP:lla höystettynä. Junnu-uroksissa ei yhtään erinomaista. Duppe sai eri:n ja sijoittui luokkansa kolmanneksi. Erinomaiset saivat myös Rollo ja Lellu sekä kasvattini Lysti.

Nuorten luokan uroksista vain ("omista koirista") sai erin kotia etsivä kasvattini Dusty. NUO-luokan narttuni pärjäsivätkin paremmin. Sexy sai erin, sijoittui luokkaansa toiseksi ja pääsi paras narttu-kehässä neljänneksi. ERI:n omaiset sai myös Mansikka, Ux ja Nefra. Kasvattini Sunny pärjäsi hienosti saaden erinomaisen ja sijoittuen luokkansa kolmanneksi!

AVO-uroksissa ehdoton yllättäjä oli A-pentueen kasvattini Huisi. Oli tosi hienoa nähdä A-pentulainen näyttelyssä! Niillä kun alkaa ikää jo olemaan. Huisi sai erinomaisen, sijoittui luokkansa toiseksi ja ylsi PU-kehässä neljänneksi!
Rabe, Olli, Urpo ja Ola saivat erinomaisen. Bruno sai erinomaisen ja sijoittui luokkansa neljänneksi! X-pentueen Zeke oli ensimmäisessä näyttelyssään ja sai erittäin hyvän.

AVO-nartuissa Myrkky sai erin ja oli luokkansa kolmas. Hellu, Kettu ja Aatos saivat ERI:n.

Käyttöluokassa Nala sai erinomaisen. Luokkansa ainoana narttuna se oli myös luokkavoittaja. Valioissa Tango voitti kaikki urokset jääden nartulle kakkoseksi. Tulos oli siis PU1 & VSP. Ei saanut SERTiä eikä CACIBia koska on jo kansainvälinen ja norjan muotovalio. Veteraaneissa Miri sai erittäin hyvän.

Ternen kasvattajaryhmä oli rotunsa paras ja sai myös kunniapalkinnon. Mukana oli Tango (VSP), Myrkky (ERI3), Sunny (ERI3) & Huisi (PU4).

Kiitos kaikille hienosta näyttelypäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti